Elif: Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί
Media

Elif: Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί

Tι θα δούμε στη σειρά, Elif;

Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτηση του Κερέμ και της Χουμεϊρά για την Ασλί. Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί νομίζοντας ότι είχε σχέση.

Η Μελέκ διστάζει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με την Aσλί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει στην πατρίδα της Κιγιμέτ μαζί με τον Λεβέντ για να μάθει ό,τι μπορεί αλλά δεν λένε τίποτα σε κανέναν. Η Kιγιμέτ κάνει ένα κόλπο στον Mαχίρ για να τον πείσει να συναντηθεί μαζί της.

Η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ.

Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο! Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της.

Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα, νιώθει τύψεις και μετανιώνει που δεν την εμπιστεύτηκε. Ο Μαχίρ συναντιέται με την Κιγιμέτ για τελευταία φορά και σπάει όλους τους δεσμούς μεταξύ τους. Δεν θέλει να μπλέξει άλλο στα κακοήθη σχέδιά της. Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του για την Ασλί. Θα μπορέσει όμως η Ασλί να τον συγχωρήσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved