Σάββας Σαλίπας:Ο Γιαννάκης από το Ευτυχισμένοι μαζί παραχώρησε συνέντευξη και δείτε πώς είναι σήμερα
Media

Σάββας Σαλίπας:Ο Γιαννάκης από το Ευτυχισμένοι μαζί παραχώρησε συνέντευξη και δείτε πώς είναι σήμερα

Πάμε Δανάη: Ο Σάββας Σαλίπας, που αγαπήθηκε με τον ρόλο του Γιαννάκη στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Ευτυχισμένοι μαζί, μίλησε για όλα.

Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά που άφησε εποχή.

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Σαλίπας μιλώντας για την καθημερινότητά του.

«Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τον ρόλο του Γιαννάκη και το πώς κατάφερε να τον πάρει, ο Σάββας Σαλίπας δήλωσε: «Για τον ρόλο στο "Ευτυχισμένοι μαζί" επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 2 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Όταν εμφανίστηκα, σταμάτησε το πανήγυρι, φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

«Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το "Ευτυχισμένοι μαζί" θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», κατέληξε περιγράφοντας στιγμές από τα γυρίσματα, αλλά και το πώς προσπάθησε να διαχειριστεί την δημοσιότητα που ήρθε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved