Έρωτας φυγάς: Πολλά πρόσωπα, περισσότερα μυστικά
Media

Έρωτας φυγάς: Πολλά πρόσωπα, περισσότερα μυστικά

Έρωτας φυγάς: Σε μια Ελλάδα που βγαίνει από τα σκοτάδια της και κοιτάζει μπροστά, δύο νέοι αναγκάζονται να κρύψουν τον έρωτά τους και να ζήσουν σαν κυνηγημένοι. 

Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN έρχεται την επόμενη Δευτέρα να μας συστήσει τον Μάρκο, την Αλεξάνδρα και όσους θα μπουν ανάμεσά τους.

Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου)

Έξυπνη και ανεξάρτητη, συνήθως πετυχαίνει ό,τι βάζει στο μυαλό της. Οι γονείς της σκοτώθηκαν νωρίς και η ίδια μεγάλωσε με τον αρκετά μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό της. Εξαιρετική μοδίστρα, ερωτεύεται το Μάρκο και κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του, όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια.

Μάρκος (Σταύρος Σβήγκος)

Εργατικός και φιλότιμος, δουλεύει ως μηχανικός στο συνεργείο του κολλητού φίλου του πατέρα του, ο οποίος σκοτώθηκε στον πόλεμο. Ερωτεύεται την Αλεξάνδρα και για χάρη της φτάνει μέχρι και το φόνο. Μπαίνει στη φυλακή και όταν βγαίνει, είναι ένας άλλος άνθρωπος.

Ιάσονας (Αντώνης Καρυστινός)

Κληρονόμος του μεγαλύτερου κτήματος της περιοχής, ευγενικός με όσους είναι σωστοί απέναντι του και σκληρός με τους υπόλοιπους. Κοσμοπολίτης, θέλει να φέρει καινοτομίες στην επιχείρηση, αλλά η συντηρητική του μητέρα δεν τον αφήνει. Ερωτεύεται τρελά την Αλεξάνδρα.

Μαργέτα (Πέμη Ζούνη)

Η μητέρα του Ιάσονα είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, που διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση με σιδερένια πειθαρχία. Κατάγεται από πλούσια οικογένεια της περιοχής και είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τη δύναμη και την περιουσία που κατέχουν οι Δεμερτζήδες. Προτιμά να κρατά τους άλλους σε απόσταση, ώστε να πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει.

Στέφανος (Σταύρος Ζαλμάς)

Γέννημα-θρέμμα της περιοχής, είδε την οικογένειά του να χάνει σε δύναμη και γη όταν αναδύθηκαν οι Δεμερτζήδες. Ερωτεύτηκε τη Μαργέτα, αλλά η μητέρα της, η Αθηνά, προτίμησε να την παντρέψει με το Γιώργο Δεμερτζή. Στην πορεία, οι δύο άντρες συνεταιρίστηκαν, όταν όμως ο Δεμερτζής τον ξεγέλασε, ο Στέφανος τον σκότωσε. Μπήκε για 20 χρόνια στη φυλακή και είδε τη μοίρα να τον χτυπά ξανά όταν η γυναίκα και τα δυο παιδιά του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα. Μέσα στη φυλακή γνωρίζει το Μάρκο, τον οποίο εκτιμά βαθιά. Όταν αποφυλακίζεται, επιστρέφει εκεί που ξέρει πως θα συναντήσει ξανά το φίλο του, στο Κιάρι. Είναι αποφασισμένος να τον βοηθήσει, ώστε να εκδικηθεί το μεγάλο του αντίπαλο, τον Ιάσονα.

Στράτος (Γεράσιμος Γεννατάς)

Φίλος του Ιάσονα από το στρατό κι επιστάτης στα κτήματά του, όπως παλιότερα ο πατέρας του. Ο Στράτος είναι παντρεμένος με τη Πτσα κι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μη χάσει τη θέση του, γι’ αυτό σε κάθε ευκαιρία υπονομεύει το Μάρκο. Όταν μαθαίνει την αλήθεια γι’ αυτόν και την Αλεξάνδρα, βγαίνει εκτός ελέγχου και απειλεί τους πάντες, ακόμα και τη Μαργέτα.

Γεωργία (Μαριάννα Πολυχρονίδη)

Η σύζυγος του Στράτου δουλεύει για τη Μαργέτα εδώ και χρόνια κι όλοι στο κτήμα τη φωνάζουν Γίτσα. Αγράμματη, παλεύει να διατηρήσει την όποια εξουσία έχει μέσα στο σπίτι. Αρχικά βοηθά την Αλεξάνδρα και το Μάρκο να βρουν δουλειά στα κτήματα, όταν όμως βλέπει ότι οι δύο νέοι κερδίζουν την εύνοια των αφεντικών αρχίζει να τους διαβάλλει.

Ρηνιώ (Δένια Μιμερίνη)

Η μικρή αδερφή του Στράτου δουλεύει στο αρχοντικό και δεν έχει πάρει καθόλου από την πονηριά του αδερφού της. Γλυκιά και αφελής, ερωτεύεται το Μάρκο με την πρώτη ματιά και προσέχει πολύ την Αλεξάνδρα, αφού νομίζει ότι είναι αδερφή του.

Ελπίδα (Μαρία Κωνσταντάκη)

Κόρη ενός από τους δύο αδελφούς Δεμερτζή και πρώτη ξαδέρφη του Ιάσονα. Σπάταλη, ξόδεψε όλη την περιουσία της και κάνει συχνά ταξίδια στο Παρίσι για να επισκεφθεί την κόρη της. Παντρεμένη με τον Μιχάλη, είναι άπληστη και δολοπλόκος, αλλά όχι ιδιαίτερα έξυπνη.

Μιχάλης (Κώστας Καζανάς)

Ο σύζυγος της Ελπίδας κατάλαβε πολύ σύντομα ότι η γυναίκα του δεν τον αγάπησε ποτέ. Για να ξεπεράσει τον πόνο καταφεύγει στο αλκοόλ, παρ ’ όλα αυτά παραμένει ένας καλός γιατρός που απολαμβάνει την εκτίμηση των συναδέλφων του και την αγάπη των ασθενών.

Γιαγιά (Έφη Παπαθεοδώρου)

Η μητέρα της Μαργέτας έχει άνοια και μπερδεύει το παρελθόν με το παρόν. Κόρη πλούσιας οικογένειας, υπήρξε εξαιρετικά μορφωμένη κι έξυπνη. Πλέον, λειτουργεί σαν προφήτης, προετοιμάζοντάς μας για πράγματα που θα δούμε αρκετά αργότερα.

Φίλιππος (Κώστας Κάππας)

Κτηματίας της περιοχής και φίλος του Ιάσονα, πιστεύει στις αξίες και είναι έτοιμος να υποστηρίξει με κάθε τρόπο αυτούς που αγαπά. Αν τον αδικήσουν, γίνεται άλλος άνθρωπος.

Μήτσος (Λεωνίδας Καλφαγιαννης)

Ο αδερφός της Αλεξάνδρας είναι εθισμένος στον τζόγο. Αυτό τον έχει γονατίσει οικονομικά και πιέζει την Αλεξάνδρα να του φέρνει λεφτά συντηρώντας τον ίδιο και τη γυναίκα του.

Χαρά (Λίλη Τσεσματζόγλου)

Πλούσια ζωντοχήρα της περιοχής, της αρέσει να ζει τη ζωή της. Έχει την ατυχία να ερωτευτεί τον Μήτσο, ο οποίος της τρώει πολλά λεφτά, όπως έκανε και με την κολλητή της, την Ελπίδα. Δεν έχει και το καλύτερο όνομα στο Κιάρι, αλλά τα χρήματά της κλείνουν στόματα.

Βάσω (Χρύσα Κλούβα)

Η κλασική κουτσομπόλα, που, ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα. Φτωχή, δεν έχει στον ήλιο μοίρα και μετά από τις ψεύτικες κατηγορίες που εκτοξεύει κατά της Ρηνιώς, χάνει τη θέση της στο αρχοντικό κι εξορίζεται στις καλύβες.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved