Έλενα Πιερίδου: Ο ρόλος στο Γλυκάνισο, η συγκινητική ιστορία της ηρωίδας της και το spoiler
Media

Έλενα Πιερίδου: Ο ρόλος στο Γλυκάνισο, η συγκινητική ιστορία της ηρωίδας της και το spoiler

Γλυκάνισος: Πέρυσι είδαμε την Έλενα Πιερίδου στη σειρά της ΕΡΤ1 «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου».

Φέτος αναλαμβάνει τον πρώτο τής πρωταγωνιστικό ρόλο, που έχει άρωμα... «Γλυκάνισου».

Η Έλενα Πιερίδου μιλά στο περιοδικό Τηλεθεατής για τον ρόλο της, την συγκινητική ιστορία της ηρωίδας της και τον απαγορευμένο έρωτα που θα ζήσει.

Μεγάλη πρόκληση ο ρόλος της Ραζάν;

«Ναι, και τεράστια τιμή. Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Είμαστε πολύ κοντά στην πρεμιέρα, υπάρχει αγωνία, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλος ενθουσιασμός, γιατί έχουμε δέσει ως ομάδα και ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας».

Τι θαυμάζετε στη συγκεκριμένη ηρωίδα;

«Τη δύναμή της, παρά τα όσα της έχουν συμβεί. Είναι ένα κορίτσι πρόσφυγας που έχει χάσει τα πάντα. Έρχεται στην Ελλάδα και χάνει το παιδί της. Βιώνει την απώλεια, την εξαθλίωση, το ρατσισμό και παρόλα αυτά δεν τα παρατάει, ανπθέτως καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει».

Όλες αυτές οι δυσκολίες την έχουν δέσει με το σύντροφό της, τον Καρίμ;

«Ο Καρίμ είναι δ άνθρωπος που της έχει ΐ σταθεί πιο πολύ απ’ όλους. Κουβαλάει ένα μόρτικό της Ραζάν, έχει αποδεχτεί αυτό που συνέβη, και αντί να το βλέπει σαν εμπόδιο, παραμένει μαζί της γιατί την αγαπάει πραγματικά. Είναι το στήριγμα και της Ραζάν και της γιαγιάς της».

Λείπει από τη σχέση τους ο έρωτας;

«Ουσιαστικά, ο Καρίμ είναι η αντρική φιγούpa στη ζωή της, γιατί έχει χάσει τον πατέρα της. Φεύγοντας από τη Συρία με τη γιαγιά και το παιδί της, αυτός ήταν το στήριγμά της, οι πότε σε αυτόν βλέπει τη φωλιά της, αλλά δεν είναι ερωτευμένη μαζί του».

Το παιδί είναι του Καρίμ;

«Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί είναι ένα μυστικό, το οποίο γνωρίζουν μόνο εκείνη, η γιαγιά της και ο Καρίμ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αυτή τη στιγμή».

Μπαίνει, λοιπόν, στη ζωή της ο Στρατής και ανατρέπονται τα πάντα;

«Ακριβώς, και είναι κι ο λόγος που η Ραζάν ξεκινάει να πιστεύει πάλι στη ζωή. Ουσιαστικά, αυτός ο έρωτας της δίνει ανάσα για να προχωρήσει μπροστά».

Ο Καρίμ δεν είναι μόνο το στήριγμα της Ραζάν, έχει σώσει και τη ζωή του Στρατή. Αυτό είναι ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα και για τους δύο;

«Τεράστιο! Η Ραζάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα, τον αγαπάει τον Καρίμ και τον πονάει, κι αυτό που συμβαίνει δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Είναι συνεχώς σε ένα μπρος-πίσω. Ενώ θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα και να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον Στρατή, όλα αυτά την κρατούν πίσω».

Είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα για εκείνον;

«Ο Στρατής είναι και το αποδεικνύει αυτό στη Ραζάν με κάθε τρόπο. Ακόμα κι όταν η γυναίκα του μένει έγκυος, εκείνος συνεχίζει να επιμένει στον έρωτά τους, δεν τα παρατάει. Εκείνη διστάζει».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιώργο Παπαγεωργίου;

«Υπέροχη, είχαμε χημεία από την αρχή, κι αυτό είναι σημαντικό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και καλλιτέχνη και αισθάνομαι τυχερή που δουλεύουμε μαζί. Γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι ευχάριστο και το απολαμβάνουμε, παρόλο που υπάρχει πάντα η πίεση του χρόνου»

Διαβάστε επίσης

Γλυκάνισος: Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Πιερίδου: Η ηλικία, το ύψος, η σχέση με τον Αμούτζα και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον «Γλυκάνισο»!

Γλυκάνισος: Η συγκινητική ιστορία του Στρατή και της Ραζάν ξεκινά στον ΣΚΑΪ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved