Σασμός: Η Σοφία δίνει spoiler για την Στέλλα: «Φοβάμαι για τις συνέπειες αυτής της εμπλοκής της»
Media

Σασμός: Η Σοφία δίνει spoiler για την Στέλλα: «Φοβάμαι για τις συνέπειες αυτής της εμπλοκής της»

Σασμός spoiler: Η ψυχολόγος Σοφία αγωνιά για πολλά στο νέο κύκλο του «Σασμού», καθώς η κόρη της Στέλλα εμπλέκεται όλο και περισσότερο με τους Σταματάκηδες, ενώ πρέπει να στηρίξει και την αδελφική φίλη της, Αιμιλία.

Αυξάνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σειρά;

«Θα αυξηθούν κι άλλο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Έχουμε νέους χαρακτήρες, που έρχονται να ανανεώσουν και να μπλεχτούν, με ενδιαφέροντα τρόπο, με τους παλιούς ήρωες. Έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμη.

Προς το παρόν, έχουμε τη σχέση μου με τον Τάσο, την πολυαγαπημένη μου φίλη Αιμιλία, την εισαγγελέα από το παρελθόν, και θέλουμε να δούμε αν ο Παύλος και η Αιμιλία “μπερδεύονται” με εμάς. Πόσο είμαστε παρεμβατικοί ή όχι. Πόσο ανήσυχοι είμαστε με αυτά που συμβαίνουν στην Αιμιλία. Αλλά και με τις επιλογές της Στέλλας»

Ανησυχείτε για την εμπλοκή της Στέλλας με τους Σταματάκηδες;

«Εγώ τη Στέλλα μου τη λατρεύω. Είναι ένας θετικός χαρακτήρας στη σειρά. Μια έξτρα αδυναμία την έχει στον Αστέρη. Όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όμως, αυτή η αδυναμία που έχει γύρω από τον Αστέρη και τους Σταματάκηδες, μου δημιουργεί τρομερή ανησυχία. Φοβάμαι τις συνέπειες αυτής της εμπλοκής της. Δεν θέλω το παιδί μου να πληγωθεί ξανά. Συν το γεγονός ότι έχει γίνει η προσωπική δικηγόρος των Σταματάκηδων. Μια οικογένεια που βρίσκεται διαρκώς σε μπελάδες».

Νεκραναστήθηκε και ο Παύλος Βρουλάκης...

«Σπουδαίος ηθοποιός και εξαιρετικός άνθρωπος ο Στέλιος Μάινας. Είχα την τύχη να δουλέψω στο θέατρο, είναι καταπληκτικός. Διδάσκουμε μαζί στη δραματική σχολή. Είναι και πολύ καλός ζωγράφος. Ζωγραφίζει με μολύβι και κάρβουνο», λέει η ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved