Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος φτάνει στο έγκλημα για χάρη της αγαπημένης του
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος φτάνει στο έγκλημα για χάρη της αγαπημένης του

Ο «Έρωτας φυγάς» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στο OPEN και θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

H Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και τη γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων και σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Γι’ αυτόν τον λόγο εμπλέκει την Αλεξάνδρα με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, με σκοπό να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Όταν το ανακαλύπτει ο Μάρκος, φτάνει στο έγκλημα για χάρη της αγαπημένης του.

Με τη βοήθεια του αφεντικού του αποφασίζει να το σκάσει από την Αθήνα, όταν το μαθαίνει όμως η Αλεξάνδρα, τον ακολουθεί και αυτή. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και φτάνουν άγνωστοι σε ένα μέρος που τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved