Γλυκάνισος: Καρέ καρέ οι στιγμές που συγκλόνισαν στην πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ
Media

Γλυκάνισος: Καρέ καρέ οι στιγμές που συγκλόνισαν στην πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Γλυκάνισος: Με τη νέα αυτή σειρά, ο ΣΚΑΪ μπαίνει με πολλές προσδοκίες στην αρένα της μυθοπλασίας και του ανταγωνισμού των καναλιών φέτος στον συγκεκριμένο τομέα. 

Η σειρά ξεκίνησε στην πρεμιέρα πολύ δυναμικά με μία τραγωδία και συγκεκριμένα με ένα πλοίο που πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης.

Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις.

Εν τω μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται. Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Το αίμα.

Απόψε, είδαμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο με εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ έντονη πλοκή.

Ο Στρατής Δεμίρης, ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι από τις τραγικές φιγούρες της ιστορίας και δέχεται τη σκληρότητα της ίδιας του της γυναίκας μετά τον θάνατο του αδελφού της. Τον θεωρεί υπεύθυνο γι' αυτό και τον καταδικάζει στην κηδεία. Έτσι ο δρόμος για να βρει την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο της Ραζάν, ανοίγει για εκείνον.

Απόψε, στην πρεμιέρα είδαμε πολλά στιγμιότυπα που ήταν πράγματι πολύ δυνατά.

Δείτε τα παρακάτω σε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved