Media

Στασινοπούλου για Ψάλτη: «Έλεος, τι να δω; Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του» (Video)

Gossip-tv Team

Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Mega Καλημέρα  για τον Στάθη Ψάλτη και τονίζει πως όταν πετυχαίνει κάποια ταινία του στην τηλεόραση, αλλάζει κανάλι.

Αρχικά ανέφερε: «Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέσ’ τον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;»!

Και πρόσθεσε η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved