GNTM: Η Κύπρια που ξετρέλανε τον Καράβα και της έδωσε τη Wild Card - Πλάνταξε στο κλάμα
Media

GNTM: Η Κύπρια που ξετρέλανε τον Καράβα και της έδωσε τη Wild Card - Πλάνταξε στο κλάμα

GNTM: Η 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο, που μόλις τελείωσε το σχολείο, δίχασε την κριτική επιτροπή και έφερε μεγάλη αναστάτωση στο πλατό του GNTM 5.

Οι κριτές χωρίστηκαν σε δύο «στρατόπεδα» με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να τη θεωρούν ένα «απλό γλυκό κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας», ενώ ο Γιώργος Καράβας «τρελάθηκε» με τα χαρακτηριστικά του «μικρού προσώπου» της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αν και αρχικά έτεινε προς το «όχι» για την Αθηνά, τελικά κατέληξε να της πει ένα μεγάλο «ναι» γιατί, όπως είπε, την παρατήρησε καλύτερα και πιστεύει πως θα «σκίσει» σε μεγάλα εξώφυλλα περιοδικών!

Με δύο «ναι» και δύο «όχι» η Αθηνά είδε το όνειρό της να «σβήνει» αλλά την ανατροπή έκανε τότε ο Γιώργος Καράβας δίνοντάς της τη Wild Card του!

Η 18χρονη ξέσπασε σε δάκρια χαράς, καθώς πέρασε απευθείας στο bootcamp!

Να θυμίσουμε ότι κάθε κριτής έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη Wild Card του μία και μοναδική φορά στις auditions. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε ένα κορίτσι ή μία γυναίκα, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική.

Δείτε ένα απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved