Τριανταφυλλίδου- Κλωνάρης- Λέκκας: Πηγαίνουν στο «Κωδικός όνομα: Γιατρός»!
Media

Τριανταφυλλίδου- Κλωνάρης- Λέκκας: Πηγαίνουν στο «Κωδικός όνομα: Γιατρός»!

Ο ALPHA, έχει στα σκαριά για του χρόνου μία νέα δραματική σειρά, που φέρει προσωρινό τίτλο εργασίας «Ο γιατρός» και βασίζεται στο ιταλικό φορμάτ «Nelle tue mani».

Ο ALPHA, μέσα στο επόμενο διάστημα, πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμά του τη νέα δραματική σειρά «Κωδικός όνομα: Γιατρός», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου.

Μάλιστα, όπως πρώτοι σάς έχουμε αποκαλύψει, σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου και πολλοί άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΥTV», τρεις ακόμη ηθοποιοί που ήρθαν σε συμφωνία
με την παραγωγή είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Θάνος Λέκκας και ο Μανώλης Κλωνάρης, με τον τελευταίο να κάνει μία πιο περιορισμένη συμμετοχή λόγω και των απαιτητικών γυρισμάτων του στη δραματική σειρά εποχής του OPEN «Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια». Από εκεί και πέρα, η .ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν γιατρό, ο οποίος πυροβολείται από τον πατέρα ενός ασθενούς του και χάνει τη μνήμη του. Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν πρόσφατα και γίνονται με προσοχή.

Πηγή: MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved