Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Media

Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η νέα σειρά του STAR, στην οποία θα πρωταγωνστήσουν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής θα είναι μια αστυνομική κομεντί, η οποία και πρόκειται να έχει ιδιαίτερο ενδοαφέρον. 

To STAR, για το δεύτερο μέρος τπς φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ετοιμάζεται να εντάξει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα αστυνομική κομεντί, βασισμένη σε γαλλικό φορμάτ, σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Στην εν λόγω σειρά, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, πρόκειται να δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οριστικοποιήθηκε και το όνομα του συμπρωταγωνιστή της. Αυτό είναι του Νίκου Κουρή, ο οποίος, έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων, είπε το πολυπόθητο «ναι» και έτσι, μετά τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤΙ «Άγριες Μέλισσες», θα τον δούμε σε έναν νέο και διαφορετικό ρόλο απ’ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει...

Η σειρά, παρόλο που έχει πάρει έγκριση για έναν κύκλο των 10-12 επεισοδίων, πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Η παραγωγή ανήκει στην Barking Well Media!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved