Elif: Οι Χακτανίρ χρεοκοπούν και η Ζουλιντέ είναι έγκυος!
Media

Elif: Οι Χακτανίρ χρεοκοπούν και η Ζουλιντέ είναι έγκυος!

Elif: Αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους θα βρεθούν οι Χακτανίρ στα επόμενα επεισόδια.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλευταίο επεισόδιο της σειράς έχει ξεκινήσει και μέχρι τότε πολλές και ανατρεπτικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές.

Αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους θα βρεθούν οι Χακτανίρ στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif. Η Ρανά καταφέρνει και σαμποτάρει μία μεγάλη δουλειά του Κερέμ και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια. Παράλληλα, η Μελέκ αποκαλύπτει στη Ματσιντέ πως είναι η κοπέλα που ψάχνει όλα αυτά τα χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλευταίο επεισόδιο της σειράς έχει ξεκινήσει και μέχρι τότε πολλές και ανατρεπτικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές. Ανάμεσα σε άλλα, η επιχείρηση της οικογένειας Χακτανίρ χρεοκοπεί και εκείνοι βρίσκονται στον δρόμο.

Όλα αρχίζουν όταν ο Κερέμ υπογράφει μία νέα, μεγάλη συνεργασία με μία αμερικανική εταιρεία. Ωστόσο, η Ρανά είναι αποφασισμένη να τον σαμποτάρει και να τον οδηγήσει στην καταστροφή. Την ίδια στιγμή, καταιγιστικές είναι και οι εξελίξεις στην έπαυλη, καθώς η Μελέκ βρίσκει τη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ, που κρατούσε η Κιγιμέτ, και ανακαλύπτει πως η Ματσιντέ την ψάχνει πολλά χρόνια, καθώς είναι η νόμιμη κληρονόμος της περιουσίας του Γιουσούφ. Η Μελέκ συνειδητοποιεί τι συμβαίνει με την Κιγιμέτ και πως για να μη χάσει μέρος της κληρονομιάς θέλει να εξαφανίσει αυτήν και την Ελίφ.

Χωρίς να χρονοτριβεί, αποκαλύπτει στη Ματσιντέ ότι εκείνη είναι η Μελέκ, που αναζητεί τόσο καιρό. Εν τω μεταξύ, π Κιγιμέτ εκβιάζειτη Ρανά, λέγοντάς της ότι ξέρει για το σχέδιό της και ζητάει χρήματα για να μη μιλήσει σε κανέναν. Εκείνη συμφωνεί να της δώσει τις μετοχές της εταιρείας, ενώ το ίδιο κάνουν και ο Κερέμ με τη Χουμεϊρά για τη Μελέκ και την Ελίφ, όταν μαθαίνουν την αληθινή τους ταυτότητα. Ωστόσο, κανείς δεν θα προλάβει να χαρεί χρήματα από την επιχείρηση των Χακτανίρ. Την επόμενη μέρα είναι η συνάντηση με τους νέους συνεργάτες της εταιρείας. Η Ρανά καθυστερεί να φτάσει και όταν εμφανίζεται δέχονται ένα τηλεφώνημα από την Αστυνομία. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ενημερώνονται πως κάποιος τους έστησε παγίδα και τα έχασαν όλα.

Σε κατάσταση σοκ, πηγαίνουν στην έπαυλη και ανακοινώνουν ότι π συνεργασία που έκαναν με την αμερικανική εταιρεία τούς έκανε να χρεοκοπήσουν και να χάσουν τα πάντα. Όλοι, συμπεριλαμβανομένης καιτης Κιγιμέτ, που έχει ακόμα στα χέρια της τις μετοχές, είναι σοκαρισμένοι. Η οικογένεια Χακτανίρ έχει χρεοκοπήσει. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να συγκροτήσει τα δάκρυά της, ενώ ο Κερέμ είναι οργισμένος και πετάει αντικείμενα. Από την άλλη, η Ματσιντέ θέλει να παραμείνει δυνατή, αλλά νιώθει άσχημα, καθώς πρέπει να φύγει από το σπίτι της.

Την ίδια στιγμή, η Ζουλιντέ νιώθει μια παρατεταμένη αδιαθεσία και κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τότε ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, αλλά δεν μοιράζεται τα νέα με κανέναν ακόμη. Παράλληλα, η Λεμάν, χωρίς να γνωρίζει πως η Ζουλιντέ περιμένει το εγγόνι της, συνεχίζει το απαίσιο σχέδιό της για να απαλλαγεί οριστικά από εκείνη, με σύμμαχο τον Τουφάν. Ο τελευταίος ζητάει από τη Ζουλιντέ τα χρυσά κοσμήματα που της έκαναν δώρο στον γάμο της και σε αντάλλαγμα υπόσχεται να μην τον δει ποτέ ξανά στη ζωή της. Εκείνη, όμως, δεν θέλει να κάνει κάτι κρυφά από τον σύζυγό της. Η συνείδησή της δεν την αφήνει να το κάνει, παρόλο που θέλει πολύ να ξεφορτωθείτον Τουφάν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved