Σήμερα δεν έχει GNTM αλλά στο Twitter τρεντάρει στην πρώτη θέση! Ο #paradeisos και τα επικά σχόλια!
Media

Σήμερα δεν έχει GNTM αλλά στο Twitter τρεντάρει στην πρώτη θέση! Ο #paradeisos και τα επικά σχόλια!

Απόψε το Twitter έχει στήσει... πάρτι αλλά όχι για κάποια σειρά ή άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται αλλά για το GNTM που σήμερα είναι off air!

To GNTM 5 προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη και μάλιστα έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από δύο μέρες, όμως φαίνεται πως οι χρήστες του Twitter νιώθουν έντονα την... έλλειψή του, γι' αυτό και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνήθειά τους, δηλαδή να συνεχίσουν να σχολιάζουν και σήμερα το ριάλιτι μοντέλων. Βέβαια περισσότερο με διάθεση τρολαρίσματος και λιγότερο για οτιδήποτε άλλο.

Πάντως, ο Παράδεισος των κυριών στον Alpha φαίνεται πως θα γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών μιας και στα αποψινά (21/9) trends της χώρας μας το #paradeisos ερχόταν δεύτερο στην προτίμηση των χρηστών του Twitter ενώ αμέσως μετά ήταν οι #pagidevmenoi του ΑΝΤ1.

Σήμερα, στον Παράδεισο είδαμε πως η επιστροφή της Αμαλίας έχει έδωσε κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος έδωσε εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Κι ενώ όλα έδειχναν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν άφησε αμφιβολίες ότι η υπόθεση ήταν πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι παρουσιάστηκε αρχικά. Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου του και ζήτησε ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του είναι να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολο απ' ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα...

Δείτε τα ευρηματικά tweets που «ψαρέψαμε» για τις αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες των χρηστών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved