Δανάη Παππά: Η Θοδώρα έχει ηρεμήσει – Μέσα της συνεχίζει να βράζει;
Media

Δανάη Παππά: Η Θοδώρα έχει ηρεμήσει – Μέσα της συνεχίζει να βράζει;

Η Δανάη Παππά πέρυσι μέσα πό τον ρόλο της ήταν ένα... αγρίμι, ενώ φέτος θα είναι πραγματικά η χρονιά της αγαπημένης μας Θοδώρας Αγγελάκη. 

Η Δανάη Παππά, μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι, επέστρεψε δυναμικά στα γυρίσματα του «Σασμού» και τολμάει να παραδεχτεί πως η ηρωίδα της, σε αυτόν τον κύκλο της δημοφιλούς σειράς, θα προσπαθήσει να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον, την ευτυχία που της αξίζει αλλά και την εξιλέωση των προηγούμενων πράξεων της.

Πώς ήταν το καλοκαίρι της αγαπημένης μας Θοδώρας;

Η Θοδώρα έμεινε στις σελίδες των σεναριογράφων για το καλοκαίρι. Εγώ από την άλλη πέρασα ένα καλοκαίρι αρκετά ήρεμο. Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω πως έχω φορτίσει πλήρως τις μπαταρίες μου για τη σεζόν που έρχεται.

Όμορφη η επιστροφή στην Άνω Ποριά;

Μπορώ να πω πως ναι, είναι όμορφη η επιστροφή. Έχουμε επιστρέψει με πολλή ενέργεια και όρεξη, για να δημιουργήσουμε νέες ιστορίες σε αυτό το όμορφο χωριό της Κρήτης. Έρχονται ανατροπές και καινούρια γεγονότα.

Θεωρείτε πως είναι πιο «έτοιμο» το χωριό έπειτα από όλα αυτό τα δεινά να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που θα προκόψουν;

Νομίζω πως το χωριό δεν θα είναι ποτέ έτοιμο για όλα αυτά που έρχονται. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απρόσμενες. Αυτό είναι όμως το ωραίο για μένα: Να βλέπουμε αυτή την αλλαγή των χαρακτήρων σε κάθε νέο συμβάν του χωριού.

Η ηρωίδα σας πάντως φαίνεται να έχει ηρεμήσει πολύ...

Έχει ηρεμήσει; Ή μήπως απλά είναι σε μια επιφανειακή ηρεμία ενώ μέσα της συνεχίζει να βράζει; Μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες δεν τις έχει συζητήσει με κανέναν από τον κύκλο της.

Όμως τη βλέπουμε να έχει δεθεί πολύ με την οικογένειά της. Και φυσικά με τον αδελφό της Μανόλη! θα διαταραχθεί καθόλου αυτή η σχέση;

Η οικογένεια Αγγελάκη έχει πολλές διαφορετικές πτυχές που σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξετυλίγονται, θα δούμε επίσης πως ο Μανόλης με τη Θοδώρα θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, όταν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα κοινό “πρόβλημα”.

Με ποιον τρόπο θα βοηθήσει τον αδελφό της, τώρα εκείνος που θα έχει τύψεις για τον φόνο του Αγγέλου;

Πραγματικά πιστεύω πως, ενώ η Θοδώρα έχει δείξει πως ενδιαφέρεται -τώρα πια- για τον αδελφό της, ο Μανόλης δεν θα είναι έτοιμος να ανοιχτεί σε εκείνη και να μοιραστεί τα πραγματικά του προβλήματα.

Και όταν εκείνος αποφασίσει να φύγει στο εξωτερικό για να ηρεμήσει, πώς θα το διαχειριστεί η ηρωίδα σας; «

Αυτό θα το δούμε στις οθόνες μας. Λίγη υπομονή και η απάντηση θα δοθεί.

Τον δολοφόνο του Στεφανή θα τον μάθει;

Όπως έχουμε δει και στα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν, ο Μανόλης έχει αρχίσει να τρελαίνεται με τα μυστικά που κρατάει μέσα του. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποια στιγμή θα θελήσει να τα βγάλει, να τα μοιραστεί. Μένει να δούμε πώς θ’ αντιδράσει.

Πηγή: tv24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved