Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει τον πατέρα του από αυτοκτονία
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει τον πατέρα του από αυτοκτονία

Παγιδευμένοι: Η Άννα κερδίζει την εμπιστοσύνη του Θοδωρή, που της μιλά για το τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας της Μυρτώς. Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο πατέρας της Άγνας ανακρίνεται ως ύποπτος για τον φόνο της κόρης του.

Η επίμαχη φωτογραφία με την αδικοχαμένη αδελφή της δεν αργεί να φτάσει στα χέρια της Άννας. Πέρα από το αρχικό σοκ που βιώνει ως αδελφή, εκνευρίζεται γιατί διαπιστώνει για μια ακόμα φορά ότι ο Δημήτρης συγκεντρώνει στοιχεία χωρίς να τα μοιράζεται μαζί της. Και ειδικά το ότι ο πατέρας του γνώριζε την αδελφή της!

Αυτό φυσικά διαταράσσει για μια ακόμα φορά τη λεπτή ισορροπία στη συνεργασία τους. Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, η Άννα, για να φτάσει στην αλήθεια, ξεπερνά όχι μόνο τα δικά του όρια αλλά και του Αντρέα. Στο μεταξύ ο Σταύρος κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την προφυλάκιση του Θοδωρή.

Τύψεις

Ενώ ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, θα βρεθούν μπροστά σε μια αποκάλυψη για την κρυφή ζωή της Μυρτώς, που θα φέρει νέα στοιχεία στο τραπέζι των ερευνών. Μυστικά και για τις δύο οικογένειες θα φέρουν τους ήρωες σε ακραίες καταστάσεις. Ο Σπύρος νιώθει μεγάλο βάρος από το μυστικό που κρατά... Τόσο πολύ, που θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Τραβάει το περίστροφό του, τον προλαβαίνει όμως ο Δημήτρης και τον σταματάει..

Θρήνος

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς, όμως η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση και δεν μπορεί να δει την αλήθεια κατάματα για τη δολοφονία της κόρης της. Η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν με ακόμα περισσότερο πάθος στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο.

Απέναντι τους ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμιξή τους στις έρευνες. Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, που εξακολουθεί να κρατά κρυφό από την οικογένειά της και ιδίως από τον Κοσμά ότι συνεχίζει να είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδελφής της.

Καθώς το μυστήριο για την κρυφή ζωή της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό δράστη της. Τα στοιχεία όμως είναι ελλιπή.

Ύποπτος και ο πατέρας της Άννας

Η Άννα γίνεται μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της Κοσμά και αντιμετωπίζει ακόμα μία αλήθεια για την αδικοχαμένη αδελφή της που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η κατάθεσή του θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Και ενώ ο εραστής της Μυρτώς προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι ο αδελφός του είναι αθώος.

Μια νέα αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του Θοδωρή θα φέρει τα πάνω κάτω και θα δοκιμάσει ξανά την εμπιστοσύνη του Δημήτρη σε εκείνον. Το να πειστεί να μιλήσει ο Θοδωρής και να πει όλα όσα ξέρει είναι πλέον μονόδρομος. Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει. Με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη, βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι; Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, της Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται η αιτία να βρεθεί ο ίδιος αντιμέτωπος με τον αδελφό της, τον Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άντρας.

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια μέσω του Θοδωρή με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο, με τον οποίο είναι αντίθετος ο Δημήτρης. Ο Κοσμάς υποψιάζεται πως η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της αδελφής της...Ύστερα από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα, που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved