Media

Παγιδευμένοι: Η πλοκή έχει συνεπάρει τους τηλεθεατές που ψάχνουν μετά μανίας τον δολοφόνο!

Gossip-tv Team

Η νέα σειρά του ANT1, οι Παγιδευμένοι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχουν συνεπάρει τους τηλεθεατές οι οποίοι ψάχνουν μετά μανίας τον δολοφόνο! 

Φυσικά σε πρώτο πλάνο στις καρδιές -κυρίως των γυναικών- είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάνης που κάθε κίνησή του σχεδόν, κάθε βλέμμα του στην ερμηνεία του, σχολιάζεται στο Twitter.

Απόψε (21/9) είδαμε ότι ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει.

Η μοναδική πληροφορία που δίνει ο Θοδωρής, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα. Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Αμφισβητούν, πλέον, όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ' αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα...

Μετά από τόσο δυνατή πλοκή, ήταν φυσικό οι τηλεθεατές να αναζητούν τον πραγματικό δολοφόνο. Όσα σχολίασαν στο Twitter δείχνουν πως η σεναριογράφος Σωτηρία Ψευτούδη έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Δείτε μερικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved