Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής συνεχίζει στη σιωπή του- Η Άννα αντιμέτωπη με την οικογένειά της!
Media

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής συνεχίζει στη σιωπή του- Η Άννα αντιμέτωπη με την οικογένειά της!

Παγιδευμένοι: Μετά το πρώτο σοκ ότι η μικρή αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα, αρχίζουν να  βγαίνουν σιγά σιγά στο φως όλα τα στοιχεία που όλοι αγνοούσαν για την ζωή που έκανε. 

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου...

Η Μυρτώ η αδερφή της Άννας ζούσε κρυφά μια πολυτελή ζωή με τα χρήματα που έβγαζε σαν βαποράκι ναρκωτικών. Στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια ήταν μπλεγμένος και ο Θοδωρής.

Η απόφαση της Αννας όμως, την φέρνει αντιμέτωπη με την οικογένεια της που δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Άννα υπερασπίζεται το φονιά της μικρής της αδερφής. Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος από την κατηγορία που βαραίνει τον αδερφό του και διαπιστώνει κάτι ακόμα χειρότερο. Ότι ο πατέρας του είχε κάποιο είδους σχέση με το θύμα καθώς βλέπει μια φωτογραφία του Σπύρου με την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της δολοφονημένης. Τι δουλειά είχαν μαζί ;

Ύποπτος είναι και ο πατέρας της δικηγόρου Άννας που είχε ανακαλύψει την κρυφή ζωή της μικρής κόρης του Μυρτώς και είχε τσακωθεί άσχημα μαζί της. Το θύμα είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα και από τον άντρα της μεγάλης αδερφής τους.

Στο κρατητήριο Θοδωρής δε μιλάει σε κανέναν και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει αν θα αθωωθεί η μάλλον δείχνει να προτιμάει να πάει στη φυλακή όπου θα είναι πιο ασφαλής…. Ποιος και γιατί τον απειλεί;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved