Παγιδευμένοι: Το βασανιστικό τέλος της Μυρτώς
Media

Παγιδευμένοι: Το βασανιστικό τέλος της Μυρτώς

Παγιδευμένοι: Ο αδελφός του Δημήτρη και ο πατέρας του, ο πατέρας της Άννας και ο καθηγητής της Μυρτώς, που ήταν και εραστής της, είναι όλοι ύποπτοι για τη δολοφονία της κοπέλας. Ο πραγματικός ένοχος, όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος και στήνει παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους.

Η Άννα σοκάρεται με τις αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή τής αδελφή της. Είχε μέχρι και αυτοκίνητο, κάτι που δεν γνώριζε κανείς. Η φωτογραφία, δε, που βρίσκει εκεί, φέρνει εκείνη αντιμέτωπη με μια ακόμη σκληρή αλήθεια και τον Δημήτρη σε πολύ δύσκολη θέση. Ο πατέρας του γνώριζε την αδελφή της. «Είστε όλοι ψεύτες!», του φωνάζει κλαίγοντας.

Η φωτογραφία «καίει» τον Σπύρο

Ο Δημήτρης ρωτά τον πατέρα του τι σχέση είχε με τη Μυρτώ. Ο Σπύρος ισχυρίζεται ότι η κοπέλα τον είχε παρακαλέσει να τη βοηθήσει επειδή ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, έτσι εκείνος ανέλαβε το κόστος των σπουδών της. Παράλληλα, η Άννα πηγαίνει στο κρατητήριο και δείχνει στον Θοδωρή τη φωτογραφία του πατέρα του με τη Μυρτώ.

«Δεν ξέρω τίποτα!», επιμένει εκείνος. Παρά την ένταση που υπάρχει μεταξύ τους, ο Θοδωρής λυγίζει και της δίνει τη διεύθυνση ενός σπιτιού, στο οποίο βρισκόταν η αδελφή της το μοιραίο βράδυ. «Υπέφερε πολύ!», της-λέει. Ο Δημήτρης ζητά από τον Ανδρέα να ελέγξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα του, αφού είναι σίγουρος ότι κάτι του κρύβει. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι της Άννας και βρίσκει μία ματωμένη μπλούζα του πατέρα της και μία τσάντα της Μυρτώς, στην οποία υπάρχουν επίσης κηλίδες αίματος.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνει τώρα και ο Κοσμάς. Στο μεταξύ, η Άννα, που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, πηγαίνει στο σπίτι που της έχει υποδείξει ο Θοδωρής; Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά της ο Δημήτρης και αναγκάζεται να συνεργαστεί και πάλι μαζί του. Όπως αποδεικνύεται, εκεί μένει ένας καθηγητής από το πανεπιστήμιο της Μυρτώς. Τόσο ο ίδιος, όμως, όσο και η γυναίκα του αρνούνται ότι τη γνώριζαν. Η Άννα, που είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια, κλέβει από το μπάνιο τους τις οδοντόβουρτσές τους, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχει γενετικό υλικό εκείνου στο πτώμα της αδελφής της. Και παρόλο που' ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν το ανακαλύπτει, ο Ανδρέας υπόσχεται να τη βοηθήσει.

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Σπύρο

Η έρευνα στους λογαριασμούς του Σπύρου φέρνουν τον Δημήτρη αντιμέτωπο με μια α[1]κόμη δυσάρεστη έκπληξη. Ο πατέρας του για τέσσερα χρόνια έστελνε χρήματα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου μένει η Άννα με την οικογένειά της! Έτσι, συνεχίζει να τον πιέζει να του πει όλη την αλήθεια. Εκείνος αρνείται, νιώθει δε τόσο απελπισμένος, που αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Δημήτρης παγώνει όταν τον βλέπει με το περίστροφο στον κρόταφο, αλλά ευτυχώς καταφέρνει να τον αφοπλίσει την τελευταία στιγμή.

Συντετριμμένος, ο Σπύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει τη μοναδική παρατυπία που έκανε στην καριέρα του, προκειμένου να βρει χρήματα για τη θεραπεία της γυναίκας του, που πέθαινε από καρκίνο. Το χειρότερο είναι ότι το δικό του λάθος το πλήρωσε ο πατέρας της Άννας, ο οποίος έμεινε άδικα έξι χρόνια στη φυλακή. Λόγω των τύψεων που ένιωθε, προσπαθούσε να βοηθήσει κρυφά την οικογένειά του. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που δεν γνωρίζει ούτε ο Κοσμάς ούτε κανένας άλλος.

Παρόλο που πια είναι σίγουρος πως ο πατέρας του δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας, το δίλημμα που αντιμετωπίζει είναι μεγάλο. Να πει την αλήθεια στην Άννα; Και πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν το μάθει; Οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν, αφού ο πατέρας της ανακρίνεται ήδη από τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη ως ύποπτος για τη δολοφονία της κόρης του.

Οδυνηρή κατάθεση

Η Άννα σοκάρεται με την κατάθεση του πατέρα της, αλλά και με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Σταύρος. Ο Κοσμάς, που γνώριζε τελικά για τη διπλή ζωή της Μυρτώς, την είχε χτυπήσει άσχημα, ενώ τα δακτυλικά αποτυπώματα στη ματωμένη τσάντα της είναι δικά του. Εκείνος, βέβαια, επιμένει πως δεν το έκανε.

Παράλληλα, δίνουν κατάθεση και ο καθηγητής της Μυρτώς και η γυναίκα του, ενώ ο Δημήτρης ανακαλύπτει στα πράγματα του αδελφού του ναρκωτικά χάπια και είναι έτοιμος να τα παραδώσει στην αστυνομία. Η Άννα πηγαίνει και το λέει στον Θοδωρή, ο οποίος της προτείνει μια συμφωνία. Εκείνη θα πείσει τον αδελφό του να μην τον καταδώσει κι εκείνος θα της πει όλη την αλήθεια. Παράλληλα, επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη και η αδελφή του Σταύρου, η Κατερίνα, αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον Δημήτρη, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη.

Ο Θοδωρής χαροπαλεύει

Ο Κοσμάς μαθαίνει ότι η Άννα συνεχίζει να είναι δικηγόρος υπεράσπισης του φονιά της Μυρτώς και τη διώχνει από το σπίτι. Μόνη και απελπισμένη εκείνη, καταρρέει. Ο Δημήτρης, για μία ακόμη φορά, είναι εκεί και της δίνει το χέρι του. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει, είναι πια το μοναδικό της στήριγμα. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη πηγαίνει αναστατωμένη στο γραφείο του Αλέκου και του δείχνει το σκουλαρίκι της Μυρτώς, που βρήκε στο σπίτι τους. Εκείνος την προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό, διαφορετικά η οικογένειά τους θα καταστραφεί.

«Θα το κανονίσω εγώ», της υπόσχεται. Παράλληλα, ο Θοδωρής δέχεται επίθεση μέσα στη φυλακή και . καταλήγει βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, να δίνει μάχη για τη ζωή του. Το ίδιο βράδυ, η Άννα πηγαίνει στο σπίτι του φίλου και συνεργάτη της Αγγέλου και κάτι που βρίσκει εκεί, δίνει νέα τροπή στην ιστορία.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved