Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Το φιλί Γερονικολού- Τσιμιτσέλη «αναψε φωτιές» στα social!
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Το φιλί Γερονικολού- Τσιμιτσέλη «αναψε φωτιές» στα social!

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού να "χειροκροτούνται" πάλι ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού. 

Η σειρά αγαπήθηκε ήδη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια στην πρώτη σεζόν την περασμένη χρονιά, ενώ το πρώτο επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε το Σάββατο 24 Σεπτεβρίου έκρυβε τις πιο υπέροχες in love εκπλήξεις!

Η σειρά "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" έκανε πρεμιέρα σήμερα και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter σχολίαζαν μανιωδώς κάθε σκηνή, μιας και πρόκειται για μια από τις κωμικές σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ. Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, είδαμε ότι η Κατερίνα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Με το κέφι της να είναι στα ύψη και φυσικά με τον Αλέξανδρο στο πλευρό της, αρχίζει να οργανώνει και να φτιάχνει μια νέα πτέρυγα με πολλά χρώματα και περιβάλλον ιδιαίτερο, που θα προσφέρει στους ασθενείς ένα πολύ όμορφο σκηνικό, για να ξεχνούν τα προβλήματα υγείας τους!

Η σκηνή που φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter ήταν το φιλί γεμάτο πάθος μεταξύ του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού, σημειώνοντας, για ακόμα μια φορά το πόσο πολύ ταιριάζουν. Άλλωστε, οι δυο τους είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή και μάλιστα ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved