Στέφανος Μιχαήλ: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του και τη σχέση με την κόρη του Δώρου Παναγίδη
Media

Στέφανος Μιχαήλ: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του και τη σχέση με την κόρη του Δώρου Παναγίδη

Γεια σου: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του σταθμού, Άγρια Γη, Στέφανος Μιχαήλ.

Ο ίδιος, διατηρεί σχέση με την πρώην του Δώρου Παναγίδη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Power of love και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτό!
«Δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Αθήνα γιατί είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί. Έχω μάθει αλλιώς εγώ στην Κύπρο. Μου αρέσει η ηρεμία. Η Αθήνα είναι καλή να έρχεσαι διακοπές, να δουλεύεις λίγο και μετά πίσω στην Κύπρο», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ και συνέχισε:

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά, μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά».

Δείτε φωτό του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Στέφανος Μιχαήλ παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved