Σπύρος Λάμπρου: Έκανε επέμβαση στα μάτια και αποκαλύπτει: «Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά»
Media

Σπύρος Λάμπρου: Έκανε επέμβαση στα μάτια και αποκαλύπτει: «Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά»

Ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του σαββατοκύριακου στο Star Σπύρος Λάμπρου, σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν βίωσε ρατσισμό λόγω της επιλογής του να φοράει κόκκινα γυαλιά. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και anchorman του Star δεν μάσησε τα λόγια του αλλά αποκάλυψε μία περίοδος που ένιωθε άβολα να κυκλοφορεί με τα συγκεκριμένα γυαλιά. Δείτε τι αποκάλυψε:

Έκανες μία επέμβαση πριν από λίγες μέρες.

«Ναι, γιατί είχα μυωπία και μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου και είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Από την ΣΤ’ Δημοτικού δεν μπορείς να φανταστείς πόσα γυαλιά έχω φορέσει».

Τα κόκκινα γυαλιά, ωστόσο είναι το σήμα κατατεθέν σου.

«Τα κόκκινα γυαλιά ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα. Υπήρχαν άνθρωποι και πολιτικοί που δε μου μιλούσαν γιατί δε με θεωρούσαν σοβαρό επειδή φορούσα κόκκινα γυαλιά. Ένας παππούς που ήταν εγκλωβισμένος στα χιόνια δεν ήθελε να μου μιλήσει, γιατί πίστευε πως επειδή φοράω κόκκινα γυαλιά είμαι γκέι. Έχει γίνει έρευνα για το πρόσωπό μου, η οποία έλεγε πως δεν είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που φορά κόκκινα γυαλιά να τον εμπιστευτούν σε σοβαρές ειδήσεις. Έζησα πολύ μεγάλο ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά. Ακόμα και στις πορείες πρώτα εμένα σημάδευαν. Στην Κύπρο, όταν κάλυπτα το θέμα του κραχ, ένας αναρχικός μού είπε: «Κέρατο με τα κόκκινα τζάμια θα πεθάνεις…» (σ.σ. γελάει).

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved