Στέφανος Μιχαήλ: «Ο έρωτας που έχει ο Άρης για την Ελπίδα θα βγει στην πορεία»
Media

Στέφανος Μιχαήλ: «Ο έρωτας που έχει ο Άρης για την Ελπίδα θα βγει στην πορεία»

Ο Στέφανος Μιχαήλ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη και ερμηνεύει τον Άρη, έναν ρόλο, που όπως ο ίδιος λέει του ταιριάζει πολύ.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την Άγρια γη και για το ρόλο του. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έκανε για να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ήρωα αλλά και για τον τηλεοπτικό του έρωτα με την Ελπίδα.

Πώς προετοιμαστήκατε για το ρόλο του Άρη;

Διάβασα το σενάριο και είδα και το πρώτο επεισόδιο από την πορτογαλική σειρά στην οποία βασίζεται. Θεωρώ ότι ο ρόλος, μού ταιριάζει πάρα πολύ, έχει να κάνει με το στρατό, με τη φιλία και την αγάπη προς την οικογένεια πράγματα τα οποία χαρακτηρίζουν και εμένα ως άνθρωπο και ζω με αυτά…

Ο ήρωάς σας ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων που αφορούν το παρελθόν. Πώς θα διαχειριστεί τα συναισθήματά του;

Είναι δύσκολη διαχείρισή τους γιατί αφορούν γεγονότα που τον πονούν πάρα πολύ. Του χάραξαν τη ζωή, καθόρισαν το χαρακτήρα του, το είναι του και θέλει να καταφέρει να δικαιώσει τους γονείς του και να δικαιωθεί και ο ίδιος, χωρίς όμως να καταστρέψει ένα πρόσωπο που αγαπά και να χαλάσει σχέσεις με ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρει ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός για να τα καταφέρει. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί αυτά τα κόντρα συναισθήματα της εκδίκησης και της αγάπης.

Ποιες άλλες πτυχές του χαρακτήρα του θα δούμε, πέρα από την πρόθεσή του να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει;

Θα δούμε ότι ο Άρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά πραγματικά όσους του στάθηκαν. Δεν εγκαταλείπει κανέναν για τον οποίο αισθάνεται έντονα θετικά συναισθήματα και πολεμάει να κερδίσει αυτό που έχει στο μυαλό του. Θεωρώ ότι και με την Ελπίδα θα εξελιχθεί σιγά σιγά ένα πολύ ωραίο love story, αν και είναι κάτι το οποίο δεν εμφανίζεται εξαρχής, από τα πρώτα επεισόδια. Είναι ωραίο, είναι διαφορετικό γιατί ο έρωτας που έχει για την Ελπίδα θα βγει στην πορεία, είπε ο ηθοποιός στο 7μέρεςtv.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved