Παναγιώτα Βιτετζάκη: «Κάνω μαθήματα ιππασίας, μιας που η Ελπίδα  στην Άγρια Γη διδάσκει ιππασία»
Media

Παναγιώτα Βιτετζάκη: «Κάνω μαθήματα ιππασίας, μιας που η Ελπίδα στην Άγρια Γη διδάσκει ιππασία»

Την Ελπίδα στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια γη, ερμηνεύει η ηθοποιός Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Η Παναγιώτα Βιτετζάκη για τις ανάγκες του ρόλου έπρεπε να κάνει μαθήματα ιππασίας και δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της πλέον χόμπι. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό 7 μέρεςtv για το ρόλο της στη σειρά

Πώς προετοιμαστήκατε για το ρόλο της Ελπίδας;

Στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε να προετοιμαστώ και σωματικά, οπότε κάνω μαθήματα ιππασίας, μιας που η Ελπίδα διδάσκει ιππασία. Είμαι ενθουσιασμένη! Ειδικά την ώρα του καλπασμού, καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι που το κάνουν βρίσκουν εκεί την απόδρασή τους, τη λύτρωση, την ελευθερία τους. Σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα της Ελπίδας, έχω τη δική μου μεθοδολογία στο πώς προσεγγίζω τους ρόλους μου.

Εμείς βρίσκουμε την Ελπίδα σε μια φάση που θέλει να αλλάξει την προσωπική της ζωή.

Τη βρίσκουμε σε ένα κομβικό κομμάτι της ζωής της. Ο λόγος είναι ότι τώρα είναι που στ’ αλήθεια αρχίζει να βιώνει τον άντρα της από κοντά. Λόγω σπουδών σε διαφορετικές πόλεις, υπήρχε πάντα απόσταση μεταξύ τους και ένα φίλτρο που δεν την άφηνε να δει καθαρά την εικόνα του. Τώρα αναλαμβάνεται τη ζήλια του, την κτητικότητά του, το πόσο καταπιεστικός είναι και θέλει διαζύγιο.

Υπάρχουν, όμως, πρόσωπα που την εμποδίζουν να χωρίσει, με πρώτο το σύζυγό της και στη συνέχεια το γιο της και τον αδελφό της. Η Όλγα πώς αντιδρά;

Η μητέρα της είναι μια γυναίκα κολλημένη στους τύπους, η οποία ξεκίνησε φτωχή, κατάφερε όμως με το πείσμα της αλλά και με αθέμιτα μέσα να γίνει η σιδηρά κυρία του τόπου. Οπότε, ξέρει καλά ότι το φαίνεσθαι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην κοινωνική καταξίωση και θεωρεί ότι ένας γάμος προσθέτει στην καλή εικόνα που μπορεί να έχεις. Και για κάποιους λόγους που δεν γίνεται να αποκαλύψω τώρα, θέλει το γαμπρό της κοντά της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved