Σπύρος Λάμπρου: Το Star, οι δυσκολίες στη δουλειά και οι άνθρωποι που τον βοήθησαν στην καριέρα του
Media

Σπύρος Λάμπρου: Το Star, οι δυσκολίες στη δουλειά και οι άνθρωποι που τον βοήθησαν στην καριέρα του

Ο Σπύρος Λάμπρου είναι ο παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο και μιλάει τόσο για την καθημερινότητά του στη δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια όσο και για όλα εκείνα που τον δυσκολεύουν. 

Έπειτα από δύο χρόνια στο Star πώς νιώθεις;

Για εμένα ήταν μια πρόκληση τα δελτία ειδήσεων, επειδή ξεκίνησα από εκπομπές. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, η οποία συνεχίζεται καθημερινά. Επίσης το γεγονός ότι δεν σταμάτησα να κάνω ρεπορτάζ με βοηθά να μην «ξεχνιέμαι» από την επικαιρότητα και να αισθάνομαι ενημερωμένος το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, δεν υπάρχει κανένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο, αλλά ο κόσμος αντιμετωπίζει δυσκολότερη καθημερινότητα... Έχω απίστευτη στήριξη και ελευθερία από τη Μόρα Ζαχαρέα και για εμένα είναι πολύ σημαντικό.

Υπάρχουν διαφορές στα δελτία του Σαββατοκύριακου;

Η ειδησεογραφία είναι ακριβώς η ίδια. Το Star έχει φύγει από αυτό το πράγμα που πιθανόν τα παλαιότερα χρόνια το ταλαιπώρησε. Η ειδησεογραφία είναι κανονική. Άλλωστε γι' αυτό πήραν εμένα, γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία για εσένα;

To auto-cue. Η διαδικασία να διαβάσω την είδηση μου φαινόταν περίεργη, γιατί είχα συνηθίσει να τα λέω μόνος μου. Όταν προσπαθώ να πω κάτι παραπάνω, με σταματούν. Έχουν δίκαιο, γιατί είναι δελτίο ειδήσεων και χρειάζεται να υπάρχει μια σειρά.

Οι εκπομπές θεωρούνται παρελθόν;

Όχι, βέβαια! Εγώ όσο δουλεύω, θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Δεν δουλεύω για το χόμπι μου, βιοπορίζομαι, μεγαλώνω δύο παιδιά. Αν αύριο ή μεθαύριο θεωρήσουν πως κάποιος άλλος τα λέει καλύτερα, μπορεί να μη μου αρέσει, αλλά θα πρέπει να το αποδεχθώ. ΄

Υπήρξαν άνθρωποι που σε βοήθησαν στην πορεία σου;

Στα πρώτα μου βήματα συνεργάστηκα με έναν εντελώς ακομπλεξάριστο άνθρωπο, μιλάω για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Βγήκε σε πρωινή εκπομπή και είπε: «Έχω ελεύθερους ρεπόρτερ που θα κάνουν καριέρα». Και χρησιμοποίησε ονόματα. Έδωσε ώθηση σε νέους ανθρώπους χωρίς να είναι φίλοι του. Και η Μάρα Ζαχαρέα είναι η συνεργάτις που θα κάτσει τα Σαββατοκύριακα να δει όλη τη σκαλέτα, ακόμη και το live, αντί να ξεκουραστεί. Οι διευθυντές λειτουργούν ως πρότυπα. Εάν εκείνοι εργάζονται τόσο πολύ, τότε εσύ πρέπει να δουλέψεις πολύ περισσότερο.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved