Η Γη της Ελιάς: Γυναίκα «αράχνη» στήνει σχέδιο απαγωγής για το μωρό Βασιλικής-Φίλιππου!
Media

Η Γη της Ελιάς: Γυναίκα «αράχνη» στήνει σχέδιο απαγωγής για το μωρό Βασιλικής-Φίλιππου!

Η Γη της Ελιάς: Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, πρόκειται να συμβούν διάφορα γεγονότα. 

Μία γυναίκα-αράχνη μπαίνει στο σπίτι των Στεφανέων και, θέλοντας να πετύχει το σκοτεινό σχέδιό της, διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Επιπλέον, η Ιουλία και ο Κουράκος δίνουν μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Η Χάιδω, δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την Κατερίνα, μία φίλη της Στέλλας, η οποία της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε. Η γυναίκα, ώα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, προσφέρεται να τη φιλοξενήσει στο σπίτι της και να τη βοηθήσει, χωρίς να έχει καταλάβει το ίσο αδίστακτη είναι. Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκινά να κάνει έρανο.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, όλοι οι εύποροι κάτοικοι της Μάνης δίνουν υπέρογκα ποσά, ώστε η κοπέλα να δρομολογήσει τη σοβαρή εγχείρησή της στην Ιαπωνία.

Μόνο που εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και, σε μία νυχτερινή έξοδό της, γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του, ενώ εκείνος δεν ξέρει για ποια πρόκειται. Η Κατερίνα, συνεχίζει να παριστάνει το θύμα στην οικογένεια Στεφανέα, καθώς και τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Στο μεταξύ, η Χάιδω συνεχίζει τον αγώνα για να βρεθούν χρήματα για εκείνη αν και ο Λυκούργος της εφιστά την προσοχή.

Ωστόσο η γυναίκα είναι πεπεισμένη για την ασθένεια της Κατερίνας και γι’ αυτό φτάνει στο σημείο να ανοίξει στην τράπεζα λογαριασμό για εκείνη. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της στον οποίο προτείνει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, για να ζητήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα.

Γρήγορα, η ίδια ξεκινά να παρατηρεί την κάθε κίνηση τόσο του ζευγαριού όσο και της Χάιδως και του Λυκούργου, ώστε να ξέρει πότε μπορεί να δώσει την εντολή στους συνεργάτες της για την εφαρμογή του σχεδίου της. Πολύ σύντομα θεωρεί ότι βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και διατάζει να απαγάγουν το μωρό, αλλά συμβαίνουν πολλά και διάφορα γεγονότα. Άραγε θα τα καταφέρουν ή όλο το σχέδιο της Κατερίνας θα τιναχτεί στον αέρα;

Ιουλία και Γιώργης ξανά μαζί!

Η Ιουλία και ο Γιώργης, από τότε που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, κατάφεραν με τον καιρό να αισθανθούν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που εκείνος προχώρησε στη σύλληψη της Αθηνάς και μάλιστα με έναν άσχημο τρόπο. Έπειτα από έναν έντονο καβγά, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ενώ ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ο Γιώργης παραμένει αδιάφορος μαζί της και δείχνει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ενδιαφέρεται για την Ευτυχία.

Αργότερα, όμως, ο Κουράκος σκέφτεται τις στιγμές που έχει βιώσει με την Ιουλία και διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου. Έτσι, της ζητάει να συναντηθούν και να μιλήσουν. Σε αυτή τη συνάντηση, οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους και να είναι ξανά μαζί. Έκτοτε το ζευγάρι παλεύει να βρει τα πατήματά του, αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη. Στο μεταξύ, η παραπάνω είδηση δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της Άννας, η οποία τη μεταφέρει με τη σειρά της στην Ευτυχία. Η τελευταία παγώνει, διότι είχε πιστέψει ότι κάτι μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργη.

Πηγή: MY TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved