Κώστας Αποστολάκης: Ζήτησε δημόσια συγνώμη από τη Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;
Media

Κώστας Αποστολάκης: Ζήτησε δημόσια συγνώμη από τη Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;

Πρωινό μας: Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (29/9) ο Κώστας Αποστολάκης και μίλησε για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τρόπο σκέψης αλλά και τρόπο ζωής, ζήτησε δημόσια συγνώμη από την παρουσιάστρια για κάτι απρεπές που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, όταν ήταν καλεσμένος σε μια εκπομπή της Φαίης Σκορδά, την είχε ρωτήσει στον αέρα αν ήταν έγκυος και την είχε φέρει σε δύσκολη θέση καθώς όντως διένυε περίοδο εγκυμοσύνης η Φαίη Σκορδά αλλά δεν είχε ακόμα ανακοινώσει κάτι επίσημα.

«Σου χρωστάω μια συγνώμη γιατί είχα έρθει σε μια εκπομπή και σου είχα φερθεί άσχημα. Και εγώ θα το είχα ξεχάσει αλλά με αυτή την ψυχολογία και με αυτή τη ζωή που κάνω το θυμάμαι. Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα που έχεις κάνει λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση. Γι' αυτό σου ζητάω συγγνώμη. Σε είχα ρωτήσει αν είσαι έγκυος. Ήσουν και δεν το είχες πει. Τι να πω, η παύση είναι απάντηση προς τους τηλεθεατές. Είσαι ένας πάρα πολύ όμορφος άνθρωπος και έχεις πολύ καλή αύρα, καλή ενέργεια. Κοίτα να μη τη χάσεις. Όποιος σε πολεμάει να ξέρεις ότι το μισό κακό όταν το καταλαβαίνεις και το δέχεσαι είναι δικό σου. Η ελπίδα είναι τεράστια λέξη», είπε ο Κώστας Αποστολάκης όμως η Φαίη Σκορδά δεν θυμόταν το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved