Βασιλική Ανδρίτσου: «Πρώτη φορά παίζω το ρόλο της κακιάς»
Media

Βασιλική Ανδρίτσου: «Πρώτη φορά παίζω το ρόλο της κακιάς»

Η Βασιλική Ανδρίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση με την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας, με τον ρόλο της Γιώτας.

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στο περιοδικό Tv24, για το ρόλο της στο σήριαλ αλλά και για τις τόσες πολλές σειρές που υπάρχουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτή τη στιγμή προβάλλονται πάνω από 20 σήριαλ. Το έχετε συνειδητοποιήσει;

Όχι. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια έβλεπα πολλή τηλεόραση και ενημερωνόμουν, τώρα δεν προλαβαίνω λόγω της κόρης μου. Πρώτη φορά ακούω το νούμερο αυτό, ωστόσο είναι σίγουρα πολύ καλή εξέλιξη.

Μετά από ένα τόσο μεγάλο καταιγισμό ριάλιτι ήταν λογικό να επιστρέψουμε στην μυθοπλασία;

Κάποια από τα ριάλιτι ήταν πολύ καλά και μεγάλες παραγωγές. Κάποια άλλα όχι.Αυτό συμβαίνει και με τα σήριαλ.

Όμως ένα σίριαλ, ακόμα και κακό, δεν αφήνει κάτι περισσότερο στη συνείδηση του κόσμου;

«Διαφωνώ. Υπήρξαν σίριαλ που ήταν κακές δουλειές. Άποψή μου είναι πως δεν έχει σημασία το περιεχόμενο αλλά αυτό που κάνουμε στην τηλεόραση να είναι μια σωστή δουλειά. Μπορεί εγώ να μην έλκομαι από τα ριάλιτι αλλά σίγουρα υπάρχει μερίδα κόσμου που περνάει καλά βλέποντάς τα. Οποιαδήποτε λοιπόν παραγωγή οφείλει να είναι σωστή, καλογυρισμένη και καλοσκηνοθετημένη».

Το «Εκτός υπηρεσίας» είναι μια σειρά που πληροί όλες τις παραπάνω προδιαγραφές και έχει ένα πετυχημένο καστ.

«Δεν ξέρω αν έχω παίξει με τόσους πολλούς ηθοποιός σε μια σειρά. Εξαιρετικοί όλοι και από μια μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου. Ομως έχουμε και έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη στο τιμόνι, τον Βασίλη Κεχαγιά, αλλά και η παραγωγή είναι εξαιρετική μαζί μας. Είναι μια δουλειά που πραγματικά τη χαίρομαι μετά από τόσο καιρό που είχα να δουλέψω». ,

Η Γιώτα Κωλλέτη - Κλεφτογιάννη ποια είναι;

«Να ξεκινήσω πως πρώτη φορά παίζω ρόλο κακιάς και συμφεροντολόγας. Είναι η δήμαρχος του Κάβουρα και θέλει να φέρει τον πολιτισμό στο νησί. Πατά στις πλάτες των άλλων και σκέφτεται μόνο την πάρτη της. Ολο αυτό είναι στο πλαίσιο της κωμωδίας αλλά είναι μια σκληρή γυναίκα».

Είναι παντρεμένη με τον Σωκράτη, τον πρώην δήμαρχο του νησιού.

«Για την ακρίβεια, πάτησε στις πλάτες του για να γίνει δήμαρχος αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική η γυναίκα. Ή μπορεί να έχει άμεση σχέση με την πολιτική που υπάρχει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή (γέλια). Ρουσφέτια, εξουσία και ματαιοδοξία. Το έχει όλο το πακέτο. Αστειεύομαι φυσικά...»

Καθώς μιλάμε όμως για κωμωδία μέσα από τις καταστάσεις που θα προκαλεί, θα γίνει αγαπητή στο κοινό;

«Φαντάζομαι πως ναι, γιατί οι αντιδράσεις των ηρώων στο σύνολο έχουν πλάκα. Άλλο είναι να βλέπεις μια σοκαριστική πράξη σε μια δραματική σειρά και άλλο σε μια κωμωδία. Στην κωμωδία δίνεται αλλιώς»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved