Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ -Πέτρος: Ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει
Media

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ -Πέτρος: Ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει

Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μίας δόκιμης μοναχής και ενός επιπόλαιου φοιτητή, ζωντανεύει στην καινούργια δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο», που έρχεται από τη Δευτέρα 03/10, στις 22.30, στο πρόγραμμα του MEGA.

Τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου, στις 22.30, κάνει πρεμιέρα στο MEGA η νέα δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου. Το σίριαλ, κατ’ εξαίρεση, αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί Δευτέρα και Τρίτη, στις 22.30, ενώ από την επομένη θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, συναντάμε μία πλειάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως οι Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Τον ρόλο της ηγουμένης ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου. Επιπλέον, στο καστ ανήκουν οι Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, ΛευτέρηςΤσάτσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει αναλάβει να ντύσει μουσικά το «Μαύρο ρόδο» και το τραγούδι τίτλων επέλεξε να το ερμηνεύσει η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου.

Η ιστορία

Το «Μαύρο ρόδο» παρουσιάζει την ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους. Πάθη, αδυναμίες, διλήμματα και δύο καρδιές που φλέγονται. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία; Όλα ξεκινούν όταν η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα ετών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή.

Πλησιάζει π πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι, όμως, και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας. Η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέφει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί, γνωρίζει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του την αιχμαλωτίζει κι όσο εκείνη αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει επιστρέφει προσωρινά στο πατρικό του.

Σύντομα, μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός κάνουν τις ζωές των δύο νέων να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους αλλάζει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν. Στο μεταξύ, οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού, ενώ ο Σαράντος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μία καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Από την άλλη, η Πολυξένη μεταμορφώνει την αποθήκη για να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που δεν του αρέσει καθόλου. Την ίδια ώρα, εκείνη πηγαίνει κρυφά σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει κάποιον. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η 'Ολγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλιά της

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved