Μαύρο Ρόδο: Στα παρασκήνια της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA
Media

Μαύρο Ρόδο: Στα παρασκήνια της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Μαύρο Ρόδο: Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας ζωντανεύει στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30.

Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;
Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Μαούτσου μίλησαν για την σειρά, αλλά και για τους ρόλους τους στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

«Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό, έναν επιχειρηματία της νύχτας», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Γυρίζουμε μια σκηνή που είναι από το παρελθόν. Συνήθως σε αυτές τις σκηνές, αποκαλύπτουν κάποια πράγματα οι σεναριογράφοι», αποκάλυψε, κρατώντας το κοινό σε αγωνία!

«Υποδύομαι την τραγουδίστρια του μαγαζιού του Θέμη που έχει σχέση με τον γιο του», ανέφερε η Κατερίνα Μαούτσου για τον ρόλο της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved