Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας νέος έρωτας γεννιέται
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας νέος έρωτας γεννιέται

Ο Παράδεισος των Κυριών: Την ώρα που ο Ντίνος προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια για το φόνο του Αριστείδη και πολεμάει «εχθρούς» μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση με τον άνθρωπο που της σημάδεψε τη ζωή, όμως φαίνεται πως αυτήν τη φορά δεν θα τα καταφέρει. 

Η επίσκεψη της Πολυξένης στο κατάστημα έχει τρομερές συνέπειες για όλους και, φυσικά, για την ίδια. Ο Πάρης, που φοβάται ότι πήγε εκεί για να πει στον Ντίνο την αλήθεια για το βράδυ των εγκαινίων, αποφασίζει να μη διαλύσει τον αρραβώνα του με την Αμαλία, ώστε να την κρατά στο χέρι. Η ίδια η Αμαλία νιώθει να πνίγεται, εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση από την οποία δεν φαίνεται να υπάρχει διαφυγή και το νέο για την απόλυση της Πολυξένης κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Η μόνη της διέξοδος, η φίλη στην οποία μπορούσε να εκμυστηρεύεται τα πάντα, δεν θα είναι πια δίπλα της και αυτό την κάνει να κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό της. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια πιέζει τον Χριστόφορο να βγάλει οριστικά τον Ντίνο από το κάδρο, ενώ ο Αποστολής μαθαίνει ότι ο συνέταιρος του γιου του είχε και άλλον ένα πολύ σημαντικό λόγο -πέρα από τη διαθήκη- για να θέλει τον Αριστείδη νεκρό.

Όταν οι δύο αστυνομικοί, Θανάσης και Σωτήρης, επισκέπτονται ξανά τον «Παράδεισο» για να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις από τους υπαλλήλους για τη βραδιά του φόνου, η Μιράντα νιώθει τα πόδια της να τρέμουν. Το παρελθόν από το οποίο τόσο σκληρά προσπαθεί να ξεφύγει είναι εδώ και της χτυπά ξανά την πόρτα και εκείνη δεν ξέρει αν θα μπορέσει κι αυτήν τη φορά να αποφύγει τη συνάντηση με τον άνθρωπο που της σημάδεψε τη ζωή.

Η Όλγα... τρέμει την αντίδραση του Πάρη

Το νέο που μαθαίνει η Αμαλία από τον Άγη την κάνει να ανησυχήσει πολύ για τον Ντίνο, όμως για άλλη μια φορά τα χέρια της είναι δεμένα και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει τις εξελίξεις. Ο Αποστολής προσπαθεί να παρακολουθεί έστω και από απόσταση τις κινήσεις του και συναντιέται με τον Ζήση ώστε να μάθει περισσότερα, όμως τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ο ίδιος ο Ντίνος συνειδητοποιεί ότι ο Μπουραντάς μαθαίνει από πρώτο χέρι τα όσα γίνονται στον «Παράδεισο» και τα βάζει με τον Μάρκο, που ξέρει ότι μιλάει μαζί του και του δίνει ραπόρτο. Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις -και οι αποκαλύψεις!- τον προλαβαίνουν. Μετά την επίσκεψη των αστυνομικών, η Μιράντα είναι έτοιμη να καταρρεύσει και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί.

Ο Θανάσης από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και στην προσπάθειά του αυτή βρίσκει συμμάχους εκεί που δεν τους περίμενε κανείς. Τώρα πλέον μένει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας, πράγμα που θα έχει ολέθριες συνέπειες για την ίδια. Στο σπίτι των Βασιλείου, η Όλγα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της και πως ο αρραβώνας της με τον Πάρη θα καταλήξει σε φιάσκο. Σκέφτεται πώς θα προετοιμάσει για αυτό το γιο της, όμως αυτά που μαθαίνει την τρομάζουν και την οδηγούν στο να ξανασκεφτεί τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να προσπαθεί να το σκάσει από το σπίτι, όσο ο Ντίνος περιμένει ανυπόμονος απέξω να τη σφίξει στην αγκαλιά του. Τέλος, ο Βλησσάρης έχει αρχίσει να νιώθει πολύ άνετα στο σπίτι όπου φιλοξενείται, μέχρι που μια περίεργη επίσκεψη θα τον κάνει να αλλάξει τελείως διάθεση.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved