Showbiz

Πανταζάρας και Πλαΐνης κάνουν πρόβες χωρίς τα παντελόνια τους και προκαλούν άφθονο γέλιο (video)

Gossip-tv Team

Ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Χρήστος Πλαϊνης κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να γίνουν viral.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Χρήστος Πλαϊνης μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών» συνεργάζονται ξανά μέσα από την νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Οι ηθοποιοί λίγο πριν τα πολύωρα γυρίσματα θέλησαν να κάνουν τις πρόβες τους, χωρίς όμως να λείπει το χιούμορ από τη συνεργασία τους.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σειράς. Αυτή τη φορά, ο τηλεοπτικός Ντίνος αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Χρήστο Πλαϊνη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε ένα καμαρίνι και διαβάζουν τα λόγια τους. Χωρίς ωστόσο κανένας να φορά παντελόνι και αφού ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράστηκε το βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους, έβαλε με χιουμοριστική διάθεση ένα emoji σαν επισήμανση για ηλικιακό όριο, αλλά και ένα ακόμη εικονίδιο με τη φράση:«Μην ενοχλείτε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved