Αυτή η νύχτα μένει: Έτσι αρχίζουν όλα…
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Έτσι αρχίζουν όλα…

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρηστός, φιλόδοξος δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης με στρωμένη ζωή και μεγάλες βλέψεις, συνειδητοποιεί ξαφνικά πως όσα γνώριζε εδώ και 25 χρόνια για τη γυναίκα του, το γάμο του και την οικογένειά του ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Εκείνη, η Μαρίνα, ήταν ανέκαθεν ερωτευμένη με έναν άλλο άντρα και πλέον ξέρει ποιος είναι αυτός.

Ο Στρατής Βαρδάρης στέκεται απέναντι του, έτοιμος να γίνει αποδέκτης όλης της πίκρας και της οργής που συσσωρεύονται μέσα του. Ένας άνθρωπος τον οποίο ευχαρίστως μέχρι πρότινος θα προσπερνούσε αδιαφορώντας. Ιδιοκτήτης ενός σκυλάδικου στη μέση του πουθενά, ενός μαγαζιού γεμάτου με ανθρώπους που έχουν μάθει να κινούνται στα όρια. Απόκληροι της ζωής και πολίτες ενός άλλου κόσμου, ακροβατούν καθημερινά μεταξύ ανθρωπιάς και αυτοκαταστροφής. Σε αυτό τον κόσμο μπαίνουν τώρα η Ζέτα και η Νίτσα. Φτάνουν μαζί στο Αγρίνιο, αλλά η καθεμιά κουβαλάει τα δικά της μυστικά.

Η Ζέτα ψάχνει στο τραγούδι την προσωπική της λύτρωση από την κόλαση την οποία πέρασε και η Νίτσα είναι εκεί για να την προστατέψει. Καταφύγιό τους το «Όνειρο», το μαγαζί του Στρατή, στο οποίο έρχεται και ο Χρήστος, αναζητώντας όμως κάτι πολύ διαφορετικό: εκδίκηση. Χωρίς να το ξέρει ο Βαρδάρης, ένας πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει- ένας πόλεμος ικανός να σβήσει τον ίδιο από το χάρτη.

Ο Χρήστος, αυτός ο νέος εισβολέας στον κόσμο του, νιώθει την έξαψη της πρώτης επαφής με τη νύχτα, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τον αληθινό λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί. Προσεγγίζει τον Στέλιο, το διοικητή της χωροφυλακής του Αγρίνιου, ο οποίος δέχεται πολύ καιρό πιέσεις να κάνει κάτι για τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής. Ανυποψίαστος, ο Στρατής ανοίγει την καρδιά του στο μελλοντικό του δήμιο, ψάχνοντας να βρει ένα αποκούμπι από τις μνήμες που τον στοιχειώνουν και τον αναγκάζουν να τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό. Οι δύο άντρες μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή, χωρίς όμως να συνειδητοποιούν την κοινή τους μοίρα.

Την ίδια στιγμή, η Ζέτα αγγίζει τη λύτρωση, όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα τη φέρνει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Χρήστος έχει μόλις εξαπολύσει την πρώτη επίθεση και δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved