Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ξέρει τα πάντα για τον Μάρκο και υποκρίνεται
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ξέρει τα πάντα για τον Μάρκο και υποκρίνεται

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας μαθαίνει την πραγματική σχέση Μάρκου και Αλεξάνδρου, κι όχι μόνο δεν λέει τίποτα στη σύζυγό του αλλά κάνει τα πάντα για να ξεφορτωθεί τον πρώην της...

Έπειτα από φωτιά που ξεσπά στις φυλακές, η Αλεξάνδρα ενημερώνεται ότι ο... αδελφός της είναι νεκρός.

Ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα, προτού εκείνη επισκεφτεί τον Μάρκο στη φυλακή! «Γιατί το έσκασες κι έκανες ένα τόσο δύσκολο ταξίδι και, μάλιστα, χωρίς να μου το πεις; Είσαι γυναίκα μου! Περιμένεις το παιδί μου!», της λέει και την παίρνει να φύγουν, αρνούμενος να υποκύψει στα παρακάλια της ότι θέλει να δει τον αδελφό της για τελευταία φορά πριν τον εκτελέσουν.

«Ο αδελφός σου δεν θα σκοτωθεί. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό», της απαντά για να την καθησυχάσει, μόνο που στην πραγματικότητα ο Ιάσονας ξέρει τα πάντα! Ο ίδιος ο Μάρκος του τα είπε όταν τον είχε επισκεφτεί στη φυλακή. Του ομολόγησε την αλήθεια, του εξήγησε γιατί αναγκάστηκαν να τους πουν ψέματα και του ζήτησε συγγνώμη που τους ξεγέλασε, αλλά δεν είχαν κακό σκοπό. Ο Μάρκος, στο μεταξύ, δέχεται ΡΗΝΙΩ επίθεση στη φυλακή! Κάποιος έχει βάλει να τον σκοτώσουν. Δεν τα καταφέρνουν, όμως, κι έτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο από όπου καταφέρνει να αποδράσει.

Σκοτεινό πρόσωπο

Ο Ιάσονας, πριν επιστρέφει με την Αλεξάνδρα στο κτήμα, την κατηγορεί πως δεν είναι αντάξιό του! Ήταν μια απλή καμαριέρα, την ερωτεύτηκε, την έκανε κυρία και τώρα περιμένει από εκείνη να ξεχάσει το παρελθόν της και να σταθεί στο πλευρό του. Να εκτιμήσει όσα της προσφέρει... Την ίδια ώρα, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα αποφασισμένος να πνίξει τη Μαργέτα για όσα του έκανε, αλλά ο Στρατής τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί, ευτυχώς όχι βαριά. Η Μαργέτα του ζητά να τον στείλει πίσω στις φυλακές και ο Στρατής το κάνει, όμως προηγουμένως του αποκαλύπτει πως η αγαπημένη του ανήκει πια σε άλλον.

Αποκάλυψη

Ο Ιάσονας λέει στη μητέρα του πως ανακάλυψε ότι ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν είναι αδέλφια, αλλά είχαν σχέση. Εκείνη παριστάνει την ανήξερη. Εκείνος της ανακοινώνει ότι έπαψε πια να πληρώνει το δικηγόρο για την υπεράσπισή του και δεν τον νοιάζει τι θα του συμβεί. Ο Στρατής ακούει τον Ιάσονα να τον κατηγορεί για τη μείωση της σοδειάς τους και την πρόθεση του να τον αντικαταστήσει κι αμέσως ζητά από τη Μαργέτα να μεσολαβήσει, αφού άλλωστε σε εκείνον χρωστά πια τη ζωή της. Η Μαργέτα κάνει τα πάντα για να παραμείνει ο Στρατής στη θέση του, αφού ξέρει και όλες τις βρομιές της.

Φωτιά

Πολύ σύντομα, στο κελί του Μάρκου μπαίνει ένας παλιός του γνώριμος: ο αδελφός της Αλεξάνδρας, ο Μήτσος. Ο άνθρωπος εξαιτίας του οποίου άρχισαν όλα, όταν ήθελε να «πουλήσει» την αγνότητα της αδελφής του... Εριστικός, όπως πάντα, λέει στον Μάρκο ότι η Αλεξάνδρα είναι πια κυρία Δεμερτζή! Εκείνος εκνευρίζεται και του επιτίθεται. Αμέσως παρεμβαίνουν οι υπόλοιποι συγκροτούμενοι, αλλά, αντί να τους χωρίσουν, ο καβγάς γενικεύεται και πάνω στον πανικό ξεσπά φωτιά... Την επόμενη μέρα, η Αλεξάνδρα μαθαίνει από το ραδιόφωνο για τη φασαρία στις φυλακές και αγωνιά για την τύχη του αγαπημένου της, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχουν νεκροί.

Πραγματικά, λίγο αργότερα, το τηλέφωνο της οικίας Δεμερτζή χτυπά και η αστυνομία τους ενημερώνει ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ο Μάρκος... Ο πόνος είναι δυσβάσταχτος για την Αλεξάνδρα, η οποία όμως παίρνει κουράγιο από το μωρό που περιμένει. Είναι ό,τι της έχει απομείνει από εκείνον... Τρεις μήνες μετά, η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει αρκετά και η Αλεξάνδρα, με μόνιμη θλίψη στα μάτια της, προσπαθεί να εκπληρώνει όσο καλύτερα μπορεί τα συζυγικά της καθήκοντα. Μόνο η φροντίδα της γιαγιάς Αθηνάς της προσφέρει λίγη χαρά. Ο Ιάσονας, αντίθετα, είναι τρισευτυχισμένος, ετοιμάζεται να γίνει πατέρας και τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να σκιάσει την οικογενειακή του γαλήνη.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved