Έρωτας Φυγάς: Κι όμως έχετε ξαναδεί το σπίτι του Δεμερτζή και σε άλλη σειρά στο παρελθόν! Δείτε που
Το location του σπιτιού της οικογένειας Δεμερτζή στη σειρά Έρωτας Φυγάς έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για γυρίσματα στο παρελθόν
Media

Έρωτας Φυγάς: Κι όμως έχετε ξαναδεί το σπίτι του Δεμερτζή και σε άλλη σειρά στο παρελθόν! Δείτε που

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς

Η δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη σε διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών, τράβηξε από την αρχή το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι που προβάλλεται.

Η ιστορία του Μάρκου (Σταύρου Σβήγκου), ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας (Ντάνη Γιαννακοπούλου), μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές και φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια δείχνει να αγαπήθηκε από τον κόσμο που περιμένει με αγωνία την εξέλιξή της.

Έρωτας Φυγάς: Κι όμως έχετε δει το σπίτι του Δεμερτζή και σε άλλη σειρά στο παρελθόν! Δείτε που
Η ανακατασκευή της πρόσοψης του κτιρίου είναι εντυπωσιακή

Σε ποιά άλλη σειρά έχετε δει το Αρχοντικό της οικογένειας Δεμερτζή;

Όπως σε έχουμε ήδη δείξει ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιείται εντός Αττικής. Το αρχοντικό μάλιστα της οικογένειας Δεμερτζή, βρίσκεται στην περιοχή της Παλαιοπαναγιάς και πρόκειται για ένα οίκημα που η πρόσοψή του ανακατασκευάστηκε πλήρως για τις ανάγκες της σειράς Έρωτας Φυγάς. Ενώ ο χώρος γύρω του που αριθμεί αρκετά στρέμματα γης με καλλιέργειες βοηθάει πολύ τα εξωτερικά γυρίσματα.

Αυτό που δεν ξέραμε όταν το επισκεφθήκαμε για να παρακολουθήσουμε από κοντά τα γυρίσματα της ημέρας είναι πως το συγκεκριμένο κτίριο και γενικά οι χώροι του δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται για γυρίσματα σειράς.

Έχουν περάσει βέβαια 4 χρόνια από τότε αλλά το σπίτι το έχετε ξαναδεί. Ήταν στη σειρά του Ant1 "Παρθένα Ζωή" όπου ο συγκεκριμένος χώρος επιλέχθηκε για να χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα.

Ήταν το σπίτι που η Σάρα (Ελισάβετ Μουτάφη), είχε μεταφέρει τη Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) όταν την απήγαγε. Για περίπου 5 επεισόδια βλέπαμε συνχά τόσο το εξωτερικό αλλά περισσότερο το εσωτερικό του οικήματος (Στον Έρωτα Φυγά χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά οι εξωτερικοί του χώροι) που τότε ήταν εντελώς διαφορετικό. Δεν παύει όμως να είναι το ίδιο σπίτι.

Αγνώριστο βέβαια, καθώς η σκηνογράφος της εταιρείας Αργοναύτες που έχει την παραγωγή, το έχει μεταλλάξει κρατώντας από το παλιό κομμάτι μόνο το κόκκινο χρώμα στα παράθυρα και την κεντρική πόρτα του σπιτιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved