Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Ο μυστικός έρωτας με αυτόν τον άντρα ορίζει κυριολεκτικά τη ζωή της»
Media

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Ο μυστικός έρωτας με αυτόν τον άντρα ορίζει κυριολεκτικά τη ζωή της»

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, παίζει την Αμαλία στην καθημερινή σειρά του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ερμηνεύει ένα κορίτσι ερωτευμένο. Γεμάτο πάθος για ζωή. Έξυπνο και συμπονετικό, με απόψεις προοδευτικές, που όμως καταπνίγονται από το καταπιεστικό περιβάλλον όπου ζει. Οι δικοί της, με κάθε δυνατό τρόπο, προσπαθούν να την υποχρεώσουν να παντρευτεί όχι τον έρωτα της ζωής της, τον Ντίνο, αλλά τον Πάρη, έναν εμμονικό άντρα που η Αμαλία δεν θέλει καν να βλέπει μπροστά της...

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη υποδύεται τη νεαρή γυναίκα, που θα περάσει από χίλια κύματα όχι μόνο για να υπερασπίσει τον μεγάλο έρωτά της από τις κοινωνικές συμβάσεις, αλλά και για να διεκδικήσει μια ζωή όπως την ονειρεύεται!

Με τα δικά σας λόγια και επειδή ο «Παράδεισος» μόλις άρχισε να ξετυλίγεται στις οθόνες μας, πώς βλέπετε την ηρωίδα που υποδύεστε, την Αμαλία;

«Είναι η κόρη του Χριστόφορου Μπουραντά (σ.σ.: Λάζαρος Γεωργακόπουλος) και, καθώς ο πατέρας της είναι διοικητής μεγάλης τράπεζας και έχει οικονομική άνεση, η ίδια είναι καλό μεγαλωμένη, μέσα στα πλούτη. Παρ' όλα αυτά, είναι ρομαντική και επαναστάτρια. Της έχει δοθεί η ευκαιρία να σπουδάσει στο Παρίσι και έχει αναπτύξει μια αντίδραση και μια κόντρα ως προς τα "πρέπει" που της επιβάλλει η κοινωνική της τάξη. Κάνει όνειρα για το μέλλον και για κοινή ζωή με τον Ντίνο, όμως συμβάντα τραυματικά θα βαλθούν να κάμψουν το ηθικό της. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που θα δούμε να "πάσχει" και να υποφέρει... Μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις όμως θα τη δούμε παράλληλα από κοπέλα να μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε γυναίκα».

Γιατί η οικογένεια της επιμένει στον γάμο με τον Πάρη;

«Έτσι συνηθιζόταν εκείνη την εποχή. Στις περισσότερες περιπτώσεις η οικογένεια και κυρίως ο πατέρας επέλεγε τον μελλοντικό σύντροφο της κόρης. Σε πρώτη μοίρα ήταν το συμφέρον, η "υποχρέωση", και όχι φυσικά ο έρωτας. Εκείνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι στην περίπτωση της Αμαλίας πρόκειται για μια κλασική συνθήκη της εποχής: η οικογένειά της έχει δώσει τον λόγο της στην οικογένεια του Πάρη και τα πράγματα έχουν εμπλακεί, έτσι όπως πάντα συμβαίνει όταν εμπλέκονται συγγενείς».

Και ο έρωτάς της με τον Ντίνο;

«Ο μυστικός έρωτας με αυτόν τον άντρα ορίζει κυριολεκτικά τη ζωή της. Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας πάντα μας ορίζει, έτσι δεν είναι; Την έχει κατακυριεύσει, όμως οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες. Παρ' όλα αυτά, εκείνη είναι αποφασισμένη να πάει κόντρα στην οικογένεια και στην εποχή και να μην υπακούσει στα "πρέπει", που της επιβάλλουν έναν άλλον σύζυγο, τον οποίο δεν θέλει καν να βλέπει μπροστά της. Βέβαια άλλο η επιθυμία της να αντισταθεί και άλλο η σκληρή πραγματικότητα και το κατά πόσο θα τα καταφέρει».

Ως Νατάσα, σας τρομάζει, σας ενοχλεί η εποχή, όπου η οικογένεια είχε τον έλεγχο της ζωής των ανύπαντρων γυναικών;

«Δεν βρίσκω τίποτα εποικοδομητικό στο να με τρομάζουν ή να με... τσαντίζουν τα σκοτάδια κάθε εποχής. Όπως βλέπω εγώ τα πράγματα, εκείνο που χρειάζεται είναι να αναλύουμε τα χαρακτηριστικά τους, για να πλησιάζουμε τελικά τους ανθρώπους και να γινόμαστε καλύτεροι. Ευτυχώς τώρα, στη δική μας εποχή, έχουν γίνει πολλά και αποφασιστικά βήματα «ανοιχτοσιάς» όμως έχουν να γίνουν πολλά ακόμα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι σε άλλες χώρες του πλανήτη εξακολουθούν να γίνονται αναγκαστικοί γάμοι, μεταξύ πολλών άλλων άσχημων πραγμάτων», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved