Νίκος Λεκάκης: «Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Άγης είναι ένας... καλοπερασάκιας»
Media

Νίκος Λεκάκης: «Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Άγης είναι ένας... καλοπερασάκιας»

Ο Νίκος Λεκάκης ήταν το «καλό παιδί», ο αστυνόμος των « Άγριων Μελισσών». Αθεράπευτα και επίμονα ερωτευμένος με τη Σοφούλα. Αυτά όμως παλιά... Τώρα είναι ένας νέος επιπόλαιος, η αδυναμία της θείας του, το μαύρο πρόβατο του πατέρα του, με άσωτη ζωή.

Ο Νίκος Λεκάκης λέει για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών: «Ο Άγης είναι ένας πλούσιος νεαρός Αθηναίος, γιος διοικητή τραπέζης, ανιψιός της Βικτορίας Καρτεζίνη (σ.σ.: Θεοδώρα Τζήμου) και μεγαλύτερος αδελφός της Αμαλίας. Έχει παρατήσει τις σπουδές του στο Λονδίνο, αποφασίζοντας ότι προτιμά να περνά τον χρόνο του διασκεδάζοντας με τους φίλους του στα νυχτερινά κέντρα, τρέχοντος σε ράλι με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο και κάνοντας συνεχώς καινούριες "γνωριμίες". Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένας... καλοπερασάκιας. Εγώ ωστόσο τον βλέπω περισσότερο ως έναν χαρακτήρα που, από τη λαχτάρα του να ζήσει, αποφεύγει να δίνει σημασία σε πράγματα και αξίες που για άλλους φαίνονται σημαντικά».

Πώς είναι η σχέση του με την αδελφή του την Αμαλία; Είναι καταπιεστικός μαζί της, όπως ο πατέρας της και όπως τα αδέλφια της εποχής, ή είναι πιο κοντά της;

«Η σχέση του με την αδελφή του είναι πολύ ιδιαίτερη. Σε πρώτο επίπεδο, γίνεται μαζί της πολλές φόρες ειρωνικός και σαρκαστικός. Φαίνεται να τη ζηλεύει και να τη μισεί. Η δική μου εντύπωση ωστόσο είναι πως δεν ζηλεύει την ίδια, αλλά την ξεχωριστή μεταχείριση που έχει από τον πατέρα.

Ο Άγης όμως έχει την εύνοια της θείας του...

«Νομίζω πως είναι κάτι που το έχει ανάγκη. Είναι τόσο μεγάλη, φαντάζομαι, η απουσία της μητέρας του, που έχει πεθάνει, και τόσο μεγάλη η αδυναμία που δείχνει ο πατέρας του στην αδελφή του, που μόνο σαν σωσίβιο μπορεί να λειτουργεί. Υπάρχει κάποιος μέσα σε αυτό το σπίτι που με έναν τρόπο τον ξεχωρίζει και αυτό υποθέτω είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved