Asia Express: Τα πρώτα πλάνα, οι καβγάδες, τα νεύρα και η ταλαιπωρία των παικτών
Media

Asia Express: Τα πρώτα πλάνα, οι καβγάδες, τα νεύρα και η ταλαιπωρία των παικτών

Asia Express: Πρεμιέρα έκανε απόψε η νέα ταξιδιωτική εκπομπή περιπέτειας του Star που το κοινό περίμενε πώς και πώς.

Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες έκανε θεαματική πρεμιέρα στο Star, απόψε, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Το συναρπαστικό παιχνίδι, σίγουρα θα καθηλώσει με τη δράση, την ένταση, το απρόοπτο αλλά και με τα απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικότητας, τοπία, από χώρες τόσο διαφορετικές, που θα τις ανακαλύψουμε μαζί αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Το Asia Express θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00! Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Το νέο, συναρπαστικό, ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star ξεκινά αιφνιδιαστικά
από τον μυθικό ναό του Ankor στην Καμπότζη!
Τα 9 ζευγάρια φωτογραφίζονται αμέριμνα και απολαμβάνουν την άφιξη τους, όταν η ξαφνική παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη τους επαναφέρει στην πραγματικότητα του Asia Express! Το πρώτο race ασυλίας είναι γεγονός!
Έχοντας μόνο ένα ευρώ την ημέρα στη διάθεσή τους, πρέπει να μετακινηθούν με autostop και να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή και διαμονή. Μέχρι να φτάσουν όμως στο checkpoint της ασυλίας, πρέπει να λύσουν έναν απλό γρίφο, που όμως κάποιους θα τους δυσκολέψει πολύ, να συμμετέχουν σε κυνήγι θησαυρού και να διεκδικήσουν το έπαθλο, αξίας 2.500 ευρώ!
Για όλα αυτά και άλλα πολλά, έχει φροντίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία προηγείται, προετοιμάζει τις αποστολές και μας ξεναγεί σε κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας!

Δείτε τα πρώτα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved