Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες

Ο Παράδεισος των κυριών: Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες

Η καινούργια ιδέα της Πιπίτσας βρίσκει τον Μάρκο αντίθετο και η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, πράγμα που της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Η Ρήνα και η Ζαχαρούλα φαίνεται πως ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή του Πασχάλη και του Μεμά ενώ ο Πάρης, εντελώς αναπάντεχα, ανακοινώνει στους γονείς του μία ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό. Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί.

Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του. Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved