Η Γη της Ελιάς: Το ειδύλλιο Κουράκου- Ευτυχίας έκανε τους τηλεθεατές να... «νυστάξουν»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Το ειδύλλιο Κουράκου- Ευτυχίας έκανε τους τηλεθεατές να... «νυστάξουν»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (1-10), ο αστυνόμος Κουράκος και η Ευτυχία δείχνουν να έρχονται όλο και πιο κοντά, κάτι που δεν βρίσκει σε καμία περίπτωση σύμφωνους τους τηλεθεατές. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά, που το κοινό έχει λατρέψει από την περασμένη σεζόν και συνεχίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς και χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς παρακολουθήσαμε τον αστυνόμο Κουράκο να έρχεται πιο κοντά με την Ευτυχία, μιας και, ενώ την συνόδευσε στο σπίτι της με τα ψώνια της, αποφάσισαν να κάνουν μια πιο προσωπική συζήτηση. Οι δυο τους ξεκίνησαν να μιλούν για τα ενδιαφεροντά τους και τις δραστηριότητές τους πέρα από την δουλειά τους και ο αστυνόμος έδειχνε να έχει ενδιαφέρον για όλα όσα άκουγε, μιας και η Ευτυχία είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος.

Οι χρήστες του Twitter εξ αρχής διαφώνησαν με αυτό το ειδύλλιο, μιας και τους θεωρεί ένα από τα πιο βαρετά ζευγάρια, αφού δεν δείχνουν να έχουν κάποια ένταση και πάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν τον αστυνόμο ξανά ζευγάρι με την Ιουλία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved