Σασμός: Η συνάντηση Παυλή- Αστέρη «τάραξε» τους χρήστες του Twitter- Καταχειροκρότησαν τον Μάινα!
Media

Σασμός: Η συνάντηση Παυλή- Αστέρη «τάραξε» τους χρήστες του Twitter- Καταχειροκρότησαν τον Μάινα!

Σασμός: Στο σημερινό επεισόδιο (1-10) παρακολουθήσαμε τον Παύλο Βρουλάκη να "την στήνει΄" έξω από το σπίτι των Σταματάκηδων και να απειλεί ανοιχτά τον Αστέρη, μιας και πιστεύει πώς αυτός σκότωσε τον Πετρή, παρά το γεγονός ότι αθωώθηκε.

H αγαπημένη σειρά επέστρεψε για δεύτερη σεζόν, με του τηλεθεατές να συνεχίζουν να την παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν κανένα επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο από τον "Σασμό" παρακολουθήσαμε μια ανατριχιαστική σκηνή, την οποία και οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς. Από την στιγμή που ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίστηκε στο χωριό και δήλωσε ότι θέλει να εκδικηθεί, όλα τα πράγματα αλλάζουν και τα δεδομένα. Στο επεισόδιο του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2022, ο Παύλος Βρουλάκης παρακολουθήσαμε ότι είχε κοντοσταθεί έξω από το σπίτι των Σταματάκηδων και περίμενε ναν βγει από μέσα ο Αστέρης, για να του μιλήσει ή, όπως είδαμε, να τον απειλήσει.

Οι χρήστες του Twitter, με το που παρακολούθησαν όλη αυτή τη σκηνή, δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τοσο για την ερμηνεία του Στέλιου Μάινα, ο οποίος υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη, όσο και για το γεγονός ότι ο Αστέρης Σταματάκης δεν πρέπει να πληρώσει για τίποτα, μιας και δεν έχει διαπράξει κανέναν φόνο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved