Δανάη Παππά: «Φέτος θα είναι η χρονιά της Θοδώρας»
Media

Δανάη Παππά: «Φέτος θα είναι η χρονιά της Θοδώρας»

Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα του Σασμού, μιλάει για το μέλλον της ηρωίδας της.

Πέρυσι ήταν ένα... αγρίμι, ενώ φέτος θα είναι πραγματικά η χρονιά της Θοδώρας Αγγελάκη στο Σασμό.

Η Δανάη Παππά επέστρεψε στα γυρίσματα του «Σασμού» και τολμάει να παραδεχτεί πως η ηρωίδα της, στο δεύτερο κύκλο της σειράς θα προσπαθήσει να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον, την ευτυχία που της αξίζει αλλά και την εξιλέωση των προηγούμενων πράξεων της.

Θα μπει στη διαδικασία να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό της; Στον προηγούμενο κύκλο είδαμε πως το προσπάθησε.

«Για εμένα η Θοδώρα είναι ένας τραγικός χαρακτήρας. Έχει κρατήσει μέσα της όλα αυτά που έχουν συμβεί και έχει δεχτεί όλα τα χαστούκια που της έχει ρίξει η ζωή. Μοιάζει με αγρίμι, αλλά δεν παύει να είναι ένα κορίτσι που θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως της αξίζει, θα το προσπαθήσει, αλλά δεν μπορώ να σας πω αν και πότε θα τη δούμε ξανά χαρούμενη κι ευτυχισμένη πραγματικά».

Θα υπάρξουν αφίξεις στο χωριό και μάλιστα μια από αυτές θα γοητεύσει τη Θοδώρα;

«Πολλά μπορεί να συμβούν, το θέμα είναι εάν η Θοδώρα είναι έτοιμη να δεχτεί κάτι καινούριο στη ζωή της, χωρίς να έχει λύσει τα εσωτερικά της θέματα, όλα αυτά που τη βασανίζουν».

Θα τη δούμε αλήθεια ερωτευμένη με τον Λευτέρη, τον νέο αστυνόμο του χωριού;

Θα δούμε μια ιδιαίτερη σχέση να ξετυλίγεται στις οθόνες μας, με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Είναι δύο άνθρωποι που ουσιαστικά προσπαθούν να γνωριστούν από το μηδέν».

Θα είναι φέτος η χρονιά της; Πώς της αξίζει να τη δούμε μέχρι το τέλος του β' κύκλου;

«Νομίζω πως ναι! Θα είναι η χρόνια της φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο για εκείνη να ορθοποδήσει. Αλλά θα τη δούμε να προσπαθεί πραγματικά να βρει την ευτυχία της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Έχει πληρώσει για όλα όσα έκανε στον προηγούμενο κύκλο ή θα υπάρξει και συνέχεια;

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το βάρος των πράξεων της θα το κουβαλάει συνεχώς. Το θέμα είναι αν θα έρθει η εξιλέωση».

Σας έχουμε δει στη μικρή οθόνη, τον κινηματογράφο αλλά δεν σας έχουμε δει στο θέατρο. Δεν θα θέλατε να δοκιμαστείτε και σε αυτό το μέσο;

«Έχω κάνει συζητήσεις τα τελευταία χρόνια για να κάνω το πρώτο μου βήμα στο θέατρο, αλλά δεν έχει υπάρξει -ακόμη- μια πρόταση που να με ενδιαφέρει πραγματικό. Φέτος. υπάρχουν κάποιες προτάσεις που σκέφτομαι και συζητάω πιο έντονα και ελπίζω να έχω σύντομα νέα», είπε η ηθοποιός στο Tv24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved