Ράδιο Αρβύλα: Οι διαπραγματεύσεις και ο όρος στο συμβόλαιό τους!
Media

Ράδιο Αρβύλα: Οι διαπραγματεύσεις και ο όρος στο συμβόλαιό τους!

Προβλήματα έχει προκαλέσει το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1, καθώς με την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων, που θα μεταδίδονται στις 9 το βράδυ, θα πρέπει να αλλάξει η ώρα που οι «Ράδιο Αρβύλα» θα αποχαιρετούν τους τηλεθεατές, έχοντας μάλιστα μείνει στον αέρα λιγότερο από μία ώρα.

Θα συνεχίσει μετά την 1 η Νοεμβρίου ο «Εκατομμυριούχος» καθημερινά στον ΑΝΤΙ ή θα μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο;

Η τύχη του τηλεπαιχνιδιού με τον Γρήγορη Αρναούτογλου εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις του ΑΝΤΙ με τους «Ράδιο αρβύλα», που λόγω Μουντιάλ και του δεκάλεπτου pregame «στριμώχνονται» στο slot 20:00-21:00. Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται τις τελευταίες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τους «Ράδιο αρβύλα» και χρειαστεί τελικά η πρεμιέρα τους να μετακινηθεί στις αρχές του 2023, ο
«Εκατομμυριούχος» θα παραμείνει στη θέση του, αλλάζοντας ώρα μετάδοσης για τις ημέρες του Μουντιάλ, και θα προβάλλεται αντί για 20:00 στις 19:45.

Μάχη χωρίς ανάσα στην prime time

«Φουντώνει» η αναμέτρηση των καναγιών στις 22:30. Το παζλ της βραδινής ζώνης συμπληρώνουν το «Μαύρο ρόδο» στο Mega και το «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha. Κλιμακώνεται η μάχη της prime time ανάμεσα στα κανάλια μέσα στις επόμενες ημέρες, με την προσθήκη νέων σειρών και σόου που θα βρεθούν «απέναντι» από τους «Παγιδευμένους» στον ΑΝΤΙ, που «χτίζουν» καθημερινά μεγαλύτερο κοινό και συνήθεια, τις σειρές της ΕΡΤ και τα ριάλιτι σε Star και ΣΚΑΙ. Λόγω της υπερπληθώρας των προγραμμάτων, τα κανάλια ωθούνται και στις υπόλοιπες ημέρες, άλλα για να απλώσουν την πραμάτεια τους κόβοντας δρόμο στον ανταγωνισμό και άλλα για να δώσουν μια ευκαιρία στα προγράμματά τους σε ευνοϊκότερο περιβάλλον. Για να μην αφήσει ούτε... ανάσα στους «απέναντι», το Mega αξιοποιεί τη «Γη της ελιάς» ακόμα και σε καθημερινή μετάδοση (επτά ημέρες την εβδομάδα), ενώ από την επόμενη εβδομάδα στα... ρεπό της.

Γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο με τους «Ράδιο αρβύλα»;

Σε αντίθεση με το τηλεπαιχνίδι, που μπορεί να μετακινηθεί όπου χρειαστεί με
απλή απόφαση του καναλιού, ο Αντώνης Κανάκης και η Tony Productions έχουν
όρο στο συμβόλαιό τους για ώρα μετάδοσης στις 20:00. Ετσι, το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι το «Ράδιο αρβύλα», αν τελικά υπάρξει συμφωνία για πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου, να έχει μειωμένη διάρκεια (40 λεπτά) για όσο διαρκεί το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved