Το Μουντιάλ έχει προκαλέσει… προβλήματα στους ''Ράδιο Αρβύλα''
Media

Το Μουντιάλ έχει προκαλέσει… προβλήματα στους ''Ράδιο Αρβύλα''

Ξεκίνησαν τα... προβλήματα στο κανάλι του Αμαρυσίου. 

Προβλήματα έχει προκαλέσει το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1, καθώς με την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων, που θα μεταδίδονται στις 9 το βράδυ, θα πρέπει να αλλάξει η ώρα που οι «Ράδιο Αρβύλα» θα αποχαιρετούν τους τηλεθεατές, έχοντας μάλιστα μείνει στον αέρα λιγότερο από μία ώρα.

Έτσι, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο Τηλέραμα, η διοίκηση του σταθμού με τον Αντώνη Κανάκη προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση, γνωρίζοντας ότι η σατιρική εκπομπή είναι ένα πολύ δυνατό «όπλο» στη μάχη της τηλεθέασης. Τα σενάρια που είναι πάνω στο τραπέζι προβλέπουν από το να μετακομίσει η εκπομπή μετά τις 10.30 το βράδυ, όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, έως και να επιστρέφει η θεσσαλονικιώτικη παρέα στις αρχές της καινούριας χρονιάς.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν έως τα μέσα Οκτωβρίου, καθώς, αν ισχύσει ο αρχικός προγραμματισμός, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης θα πρέπει να πιάσουν θέση στις αρχές Νοεμβρίου σε όποια ώρα οριστεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, που αποδεδειγμένα παρακολουθεί την εκπομπή, θα πρέπει να κάνει υπομονή έως τις αρχές της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved