Ράδιο Αρβύλα: Ο απολογισμός μίας δύσκολης σεζόν με εμπόδια και «σκληρή» επικαιρότητα
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο απολογισμός μίας δύσκολης σεζόν με εμπόδια και «σκληρή» επικαιρότητα

Οι Ράδιο Αρβύλα έριξαν αυλαία για τη φετινή σεζόν η οποία ομολογουμένως και πολύ επιεικώς μόνο δύσκολη και σκληρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λόγω της επικαιρότητας. 

Παρ' όλα αυτά οι Ράδιο Αρβύλα δεν πτοήθηκαν ούτε στο ελάχιστο. Μετά και την επιστροφή τους στο... σπίτι τους, γι’ άλλη μια φορά έκαναν πρωταθλητισμό.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν απέναντί του τα δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών, σε μια χρονιά που η επικαιρότητα ήταν έντονη, έκοψαν πρώτοι το νήμα, αποδεικνύοντας την τεράστια δυναμική τους, η οποία στηρίζεται τόσο στον τρόπο που «διαβάζουν» όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσο και στη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, όλα αυτά τα χρόνια.

Η φετινή σεζόν ήταν μια περιπετειώδης χρονιά και για τους ίδιους, από την οποία όμως βγήκαν αλώβητοι και πιο δυνατοί, τόσο μεταξύ τους, όσο και στο σταθερό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές. Υπήρξε μεγάλη υποστήριξη από το τηλεοπτικό κοινό που κάθε μέρα συντονιζόταν στις 20:00 για να τους δει και το οποίο συνέχισε τη διαδραστική του σχέση με την παρέα της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας ζωγραφιές, video και μηνύματα.

Οι τηλεθεατές μέσα από τη σάτιρα της αγαπημένης τριάδας ενημερωνόντουσαν, ζούσαν τη χιουμοριστική, αλλά και τη καυστική πλευρά της ειδησιογραφίας και της καθημερινότητας. Οι Ράδιο Αρβύλα άλλωστε, μίλησαν για όλα όσα συζητάμε όλοι στις παρέες μας, διάβασαν τη σκέψη μας και με καυστικό τρόπο σχολίασαν εύστοχα τα τεκταινόμενα. Αντιμετώπισαν με χιούμορ και διεισδυτική ματιά τα πιο δύσκολα θέματα, χαρίζοντας καθημερινά μια "χειροποίητη" εκπομπή, μοναδική στο είδος της αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.

Με όλα τα παραπάνω, είναι σίγουρο ότι η σεζόν που μόλις έφτασε στο τέλος της για τους Ράδιο Αρβύλα, ρίχνει αυλαία με θετικό πρόσημο για εκείνους και με μεγάλη λαχτάρα από την πλευρά των τηλεθεατών να τους απολαύσουν ξανά στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved