Σασμός spoiler: Λευτέρης και Θοδώρα γνωρίζονται - Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η διεκδίκηση
Media

Σασμός spoiler: Λευτέρης και Θοδώρα γνωρίζονται - Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η διεκδίκηση

Σασμός spoiler: Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε το προσεχές διάστημα στη σειρά είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον αστυνομικό Λευτέρη.

Ο Λευτέρης αν και δεν έχει σκοπό να ερωτευτεί καθώς είναι άνθρωπος του καθήκοντος και τον ενδιαφέρει να φέρει εις πέρας την μυστική αποστολή που έχει αναλάβει, μόλις συναντήσει την όμορφη Θοδώρα όλα μέσα του θα ανατραπούν.

Το ζευγάρι, γιατί σύντομα, οι δυο τους θα γίνουν το νέο ζευγάρι στην Άνω Πορεία, θα εμπλακεί σε μια κατάσταση που δεν θα ξέρουν ούτε οι ίδιοι πού η αλήθεια και πού το ψέμα. Αυτό γιατί ο Λευτέρης σαν χαρακτήρας ακροβατεί ανάμεσα σε αυτά τα δύο κι έτσι εκ των πραγμάτων σε αυτή τη διαδικασία θα μπει και η ηρωίδα.

«Μετά από όσα έγιναν, η Θοδώρα άλλαξε, έφαγε πολλά χαστούκια. Έρχεται κάτι στη ζωή της, εύκολο ή δύσκολο, θα δείξει…», είπε πρόσφατα η Δανάη Παππά ενώ ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο πρώτο spoiler Που έδωσε για τον χαρακτήρα του είπε πως:

«Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, τα λόγια που θέλει να πει, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τα λέει επειδή τα πιστεύει ή για ποιο λόγο τα λέει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος που ελίσσεται στις καταστάσεις και λόγω της δουλειάς του αλλά παράλληλα είναι και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved