Η Γη της Ελιάς: Τρελό γέλιο με τον Θανάση και τις «γυναίκες του» στο Twitter: «Αυτός έχει χαρέμι»
Media

Η Γη της Ελιάς: Τρελό γέλιο με τον Θανάση και τις «γυναίκες του» στο Twitter: «Αυτός έχει χαρέμι»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Θανάσης δείχνει για άλλη μια φορά το πρόσωπό του, μιας και πέρα από την Αρετή, έχει σχέση με άλλες 3 γυναίκες, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν τα πιο απολαυστικά σχόλια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα ήδη από την περασμένη σεζόν και φυσικά εξακολουθεί και την παρακολουθεί και φέτος, μιας και οι εξελίξεις στη Μάνη δείχνουν να είναι πολλές και καταιγιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς, ο Θανάσης δείχνει να έχει από κοντά την Αρετή και να εξακολουθεί να την κοροϊδεύει σχετικά με το θέμα του μαγαζιού, μιας και στο μέλλον σίγουρα θα της αποσπάσει ακόμα περισσότερα χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι ήδη της είχε ζητήσει μερικές χιλιάδες ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα γίνουν και συνεργάτες στο υποτιθέμενο μαγαζί που ετοιμάζει.

Ένα τηλεφώνημά τους στάθηκε η αφορμή για να γίνει χαλασμός στο Twitter, μιας και ο Θανάσης έδειξε ότι πολύ μεγάλη αδυναμια στο γυναικείο φύλο. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν για το ότι έχει χαρέμι, αλλά και για το πόσο πολύ ερωτιάρης είναι!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved