Media

Η γη της ελιάς spoiler: Ερωτική «επίθεση» στον Φίλιππο από την Κατερίνα

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της Μάνης. Ίντριγκες και εντάσεις δεν λείπουν από το προσκήνιο.

Οι ανατροπές στον δεύτερο κύκλο της σειράς, «Η γη της ελιάς» συνεχίζονται και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μέσα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη αποκαλύφθηκε η ερωτική «επίθεση» της Κατερίνας στον Φίλιππο.

Η φίλη της Στέλλας έρχεται για να προκαλέσει αναταραχή στη Μάνη. Συγκεκριμένα, η Χάιδω βλέπει στα μάτια της Κατερίνας την κόρη της και η δεύτερη την ίδια ώρα δηλώνει πως είναι βαριά άρρωστη και πως χρειάζεται οικονομική βοήθεια, για να κάνει το χειρουργείο που θα της σώσει τη ζωή.

Ενώ όλοι στη Μάνη συγκεντρώνουν χρήματα για την βοηθήσουν, εκείνη παίρνει ναρκωτικά, βγαίνει διαρκώς σε μπαράκια και γνωρίζει κόσμο, αγνοώντας τις συνέπειες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers ένα βράδυ, η Κατερίνα εισβάλλει στο δωμάτιο του Φίλιππου ενώ κοιμάται και του ορμά σχεδόν γυμνή.

Ο Φίλιππος σοκάρετε, όμως αποφασίζει να μη πει τίποτα στην Βασιλική για όσα έγιναν. Εκεί, αρχίζει να αναρωτιέται για το εάν είναι πράγματι άρρωστη, ή εάν τους κοροϊδεύει.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved