Σασμός: Δάκρυα στο Twitter για τον καλόκαρδο Αστέρη και θυμός για τον Σταύρο που θέλουν να φύγει!
Media

Σασμός: Δάκρυα στο Twitter για τον καλόκαρδο Αστέρη και θυμός για τον Σταύρο που θέλουν να φύγει!

Σασμός: Απόψε είδαμε τον Αστέρη να σπαράζει στο κλάμα μετά την αναπάντεχη εμφάνισή του στην κηδεία του Άγγελου από την οποία τον έδιωξαν κακή κακώς οι Βρουλάκης. Είδαμε όμως και τον Σταύρο να απειλεί πως θα φύγει για το Ρέθυμνο χωρίς την Αργυρώ. 

Κάτι που έκανε έξαλλο το κοινόν στο Twitter που φυσικά έκανε πρώτο trend το hashtag #cancelstavros με το οποίο όλοι εκδήλωναν την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά τους αλλά εξέφραζαν εμμέσως πλην σαφώς να την ανάγκη τους να δουν ένα τόσο ερωτευμένο -άλλοτε- ζευγάρι να είναι ξανά μαζί.

Πιστεύοντας στον μεγάλο έρωτα που έζησαν η Αργυρώ και ο Αστέρης, επιθυμούν όλοι να τους δουν ξανά μαζί, παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσά τους.

Στο μεταξύ όμως, ο διωγμός του Αστέρη από την κηδεία όταν εκείνος πήγε για να συλλυπηθεί την οικογένεια, νιώθοντας τύψεις για τα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες προκάλεσε τη συμπάθεια των χρηστών του Twitter που δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους.

Να θυμίσουμε ότι αύριο (5/10) θα δούμε τον Μαθιό να έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο. Οι απειλές που θα ανταλλάξουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θα θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης θα ζητήσει από τον Παύλο να μην εκδικηθεί για τον φόνο του Άγγελου. Θα δούμε επίσης ότι η Μαρίνα θα προβληματιστεί για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική θα δείξει να αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Δείτε παρακάτω τα tweets των χρηστών για το αποψινό επεισόδιο:

Μία άλλη δυνατή στιγμή του αποψινού επεισοδίου ήταν όταν εμφανίστηκε στην κηδεία του Άγγελου ο Κώστας, γεγονός που εξαγρίωσε την Άσπα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved