Love Island: Ο νέος «πειρασμός» στο σπίτι, τα πρώτα ερωτικά φιλιά και οι ίντριγκες!
Media

Love Island: Ο νέος «πειρασμός» στο σπίτι, τα πρώτα ερωτικά φιλιά και οι ίντριγκες!

Love Island: Η άφιξη της νέας παίκτριας στο παιχνίδι έχει φέρει αναταραχές στη βίλα. 

Η πρώτη εξέλιξη ανάμεσα στους παίκτες είναι ότι ξαφνικά υπήρξε μία ιδιαίτερη χημεία ανάμεσα στον Κόρκα και την Κλαούντια οι οποίοι και στο ίδιο κρεβάτι κοιμήθηκαν και πιο κοντά ήρθαν. Μάλιστα, υποδέχτηκαν τη νέα μέρα μαζί, δείχνοντας να περνούν πολύ ωραία μαζί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μάλιστα ήρθαν τόσο κοντά που αντάλλαξαν και το πρώτο τρυφερό φιλί τους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, ο Κόρκας, σε κουβέντα που είχε με συμπαίκτες του, έμαθε ότι έχει μπει στο στόχαστρο της νέας παίκτριας, της Ιωάννας Τζανή και έδειξε να το χαίρεται. «Νομίζω ότι έχω παραπάνω πέραση από τους υπόλοιπους» σχολίασε ο ίδιος. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, σε μία κοινή κουβέντα των αγοριών, όλοι τους διαπίστωσαν πως η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα κορίτσια της βίλας είναι αρκετά τεταμένη και μάλιστα ακούστηκε από κάποιους πως είναι σχεδόν έτοιμες να βγάλουν η μία τα μάτια της άλλης. Δείτε παρακάτω την κουβέντα:

Πάντως, ο Αλέξανδρος Κώτσης έδειξε να ξεκαθαρίζει τη θέση του στην Ιωάννα λέγοντάς της πως δεν ενδιαφέρεται για τη νέα παίκτρια, την Ιωάννα, σχολιάζοντας: «Με εμένα τα βρήκε σκούρα - Από εδώ και πέρα θα έχουμε τζερτζελέ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved