Media

Άρης Καβατζίκης: Η απάντηση για το on air τηλεφώνημα στον Νίκο Μάνεση και την αντίδρασή του

Gossip-tv Team

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο Πρωινό μας για τη φάρσα που έκανε η εκπομπή, Πάμε Δανάη τηλεφωνώντας στον Νίκο Μάνεση και την αντίδρασή του, αφού δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι βγήκε στον αέρα χωρίς να το ξέρει.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε στο Πρωινό Μας: «Εγώ ντρέπομαι να ξέρετε τώρα. ΄Ήρθατε να με ρωτήσετε τώρα τι; Σου απαντάω τώρα γιατί είμαστε συνάδελφο και ντρέπομαι. Ήταν λίγο άβολο. Δυστυχώς αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να εξηγήσω στον κ. Μάνεση τον λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο.

Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να του αποσπάσουμε μια είδηση. Ότι θέλουμε δηλαδή να κάνουμε ένα ρεπορτάζ. Εμείς δεν θα το κάναμε αυτό στον αέρα. Θέλαμε να του κάνουμε ένα ωραίο αστείο και να γελάσουμε όλοι μαζί. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι απόλυτα τον κ. Μάνεση και τα χρόνια προϋπηρεσίας του στα μέσα είναι περισσότερα από τα δικά μου. Δεν είμαι πολύ μικρός, απλά μπορεί να βρέθηκε σε μια δυσχερή θέση όταν άκουσε πως είμαστε στον αέρα.»!

Και πρόσθεσε: «Αν πάρω κάποιον άνθρωπο και του πω πως είμαστε στον αέρα και θέλω να μου πεις γιατί συνέβη αυτό, δεν είναι κομψό αλλά δεν είχαμε τέτοια πρόθεση. Τον καταλαβαίνω, τον κατανοώ και του ζητώ συγγνώμη. Αν με άκουγε, θα γέλαγε και αυτός στο τέλος.

Θα του έλεγα πως έβλεπα αυτόν το Σαββατοκύριακο και όχι κάποιο κινούμενο σχέδιο. Και πάλι του ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσε να με ακούσει μέχρι το τέλος για το αστείο. Μετά το τέλος της εκπομπής δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο και να τον φέρω πάλι σε δύσκολη θέση, αν ήρθε σε δύσκολη θέση. Θα τον ξαναέπαιρνα τηλέφωνο, δεν θέλαμε να του κάνουμε κακό ούτε μία στο εκατομμύριο. Τρέφω απίστευτη εκτίμηση και είδα και την εκπομπή του το Σαββατοκύριακο»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved